Lastbilschaufför till Mark & Grund

Lastbilschaufför till Mark & Grund

Mark & Grund söker nu en serviceinriktad lastbilschaufför med stort engagemang. Vi är ett familjeföretag som vuxit mycket de senaste åren, trots detta genomsyras företaget av en familjär känsla och det vill vi bevara. Vi hoppas att du kan vara den rätta för oss. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Kvalifikationer

I den aktuella tjänsten krävs det att du har CE-kort och YKB-utbildning. Tidigare erfarenheter från yrket är meriterande då arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och därmed ta ett stort eget ansvar. Arbete på annan ort kommer att förekomma och det är därför av största vikt att du är flexibel. Att kunna svenska i tal och skrift är också ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Det är också av största vikt att du har ett genuint intresse för branschen då du kommer att spendera mycket tid i lastbilen.

Omfattning och tillträde

Tjänsten är en heltidsanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Lönesättning enligt gällande kollektivavtal.

Arbetet kommer att utföras på annan ort med utgångspunkt i Vännäsby.

Ansökan

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till Therese Englund. Du hittar hennes kontaktuppgifter nedan. Märk din ansökan med "Lastbilschaufför".

Urval sker löpande. Ansök därför redan idag!

Therese Englund
KMA & HR-chef
therese@markogrund.se
Mer info
Kontaktperson Therese Englund
Telefon 0935-532936
Email Mejla Therese Englund
Område Vännäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://markogrund.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi utför våra åtaganden i Västerbotten med Umeå som nav och utför alla typer av markentreprenader för företag, myndigheter och privatpersoner. Vår styrka består av en egen modern maskinpark med bland annat grävmaskiner, hjullastare och lastbilar.

Att vi utför både stora och små jobb gör oss flexibla och våra korta beslutsvägar gör oss väldigt effektiva. Vårt rykte om att göra bra jobb är vi måna om. Vi utför transporter och all typ av gräv och schaktarbeten, bland annat ledningsförläggning inom el, it kommunikation, vatten, samt avlopp. Vi utför även hela entreprenader inom allt med mark, såsom betongkonstruktioner, färdigställande av ytskikt i mark och grundläggningar. Vi har mångårig erfarenhet av att hitta kundanpassade lösningar på markanläggningars utförande. Till vår hjälp har vi ett brett kontaktnät med konsulter och samarbetspartners samt en egen modern maskinpark anpassad till ovan nämnda uppdrag.

Mark & Grund i Vännäs AB utsågs 2012 till ett av Sveriges Gasell-företag och 2017 blev vi utsedd till årets företagare i Vännäs. 2019 certifierade vi oss enligt standarderna ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.

Grundstenen i företaget är vår yrkeskunniga och lojala personal och vi sysselsätter ca 50 anställda.