Serviceansvarig för lantbruk och entreprenad i Vännäsby

Serviceansvarig för lantbruk och entreprenad i Vännäsby

Nu söker vi en serviceansvarig för lantbruk och entreprenad i Vännäsby som vill driva och utveckla vår serviceavdelning med stort intresse för maskiner och försäljning.

Dina arbetsuppgifter
Som serviceansvarig är du ansvarig för vår serviceavdelning. Du är operativ i din roll vilket innefattar planering och arbetsledning av 5 personer och ditt ansvar är allt från att skapa arbetsorder till fakturering. En betydande del av din roll är att driva försäljning av våra befintliga- och obearbetade kunder. Du ser möjligheter och potentialen i att använda den service vi tillhandahåller i vår verkstad. Det innebär att du kontaktar och erbjuder service av de fordon vi säljer på marknaden. Med din kompetens och personlighet har du möjlighet att påverka och driva utvecklingen framåt i ett nära samarbete med Lage Lundström, delägare av företaget.

Vad söker vi
Som serviceansvarig på Johansson Maskin är det din personlighet som väger tyngst. Företaget har stort fokus på service - att personalen är kunniga och intresserade av sina kunder och kundernas möjligheter att lyckas i deras affärer. Vi uppfattas rak, ärlig, proffsiga och trevliga. Du har vana av försäljning och ett intresse för maskiner. Teknikkunskapen behöver inte vara djup utan mer på en nivå där du har möjlighet att skapa förståelse och att utveckla dina medarbetare och en trovärdighet mot våra kunder.På företaget är man hjälpsam och är måna om varandra. Det är ett relativt litet företag vilket gör att man inte är sen att "hugga i" och hjälper varandra. Ägarna av företaget är i högsta grad synliga och befinner sig till stor del själva rent operativt "på golvet".

Låter det intressant?
Skicka in din ansökan senast den 2 december till jobb@johanssonmaskin.se alternativt via knappen "Ansök nu"

Om du har frågor så kontakta Lage Lundström 0935-39931 så berättar han mer om tjänsten och företaget.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lage Lundström
Telefon 0935-39931
Område Vännäs
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://johanssonmaskin.se/
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Johansson Maskin är ett fullserviceföretag inom lantbruk, entreprenad, skogsmaskiner, skoter/ATV, skog och trädgård. Vi representerar varumärken som Massey Ferguson, Weidemann, Wacker Neuson, Kranman, Trejon, Lynx, CanAm, Husqvarna och Stihl. Vi är ca 30 anställda och våra försäljnings- och serviceanläggningar finns i Vännäsby Övik och Sikeå.