Arbetsledare EL

Arbetsledare EL

Infranord står inför en intressant resa. Allt fler transporter av människor och gods förväntas gå på räls och satsningar på nybyggnation, underhåll och upprustning av järnvägar ökar. Järnvägen är ett av det mest miljöanpassade transportalternativen och har dessutom en hög kapacitet jämfört med andra transportslag.

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du en driven ledare med stort säkerhetstänk som är duktig på att skapa framgångsrika team? Då är du Infranords framtida Arbetsledare inom signal på region Nord med placering i Vännäs.

Arbetsuppgifter:

På uppdrag av platschef ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbeten. Du ansvarar för att dina uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor. Du medverkar till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar och säkerställer kvalitet, agerar affärsmässigt samt efterlever god affärsetik.

Arbetsledare på Infranord är en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Som arbetsledare har du personal och budgetansvar.
Din roll innebär bland annat att:
  • Säkerställa samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål
  • Leda, planera, fördela och följa upp arbetet i din grupp
  • Verka för en god arbetsmiljö
  • Arbeta med att utveckla medarbetare och arbetssätt
  • Arbeta resultatorienterat efter ställda budgetramar
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning med el inriktning. Tjänsten kräver kunskap inom el. Erfarenhet av projektledning är önskvärt. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen eller närliggande bransch är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som ledare och att du haft ekonomiskt ansvar. Du trivs med datorn som arbetsredskap och kan prioritera och fatta beslut även när arbetsbelastningen är hög.

Som ledare är du en god förebild som är driven, engagerar och har förmåga att bygga självständiga team som vill och kan ta ansvar. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, samt helg- och nattarbete förekommer. Viss beredskap kan förekomma. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället och ser därför gärna att kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.


Ansökan:


Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord - Spåret till framtiden.

Kontaktpersoner:
Platschef Peter Svanberg +46 010-1215930 +46 070-5718250
Platschef Nils-Erik Vahlberg +46 0703427780
SEKO Erik From, Telefonnummer: +46 0101217274, +46 0767986725
SACO-TJ Thomas Strömberg, Telefonnummer: +46 761150302
ST Ros-Marie Engman, Telefonnummer: +46 0101215353, +46 0706066226
Ledarna Peter Mattsson, Telefonnummer: +46 010-121 1624
Mer info
Område Vännäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3 000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion.