Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll,reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice.Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samtinfrastrukturarbeten.Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon.

Om rollen

Som reparatör på vagnverkstaden utför du underhåll och reparationer av spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Som reparatör förväntas du aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen.

Utbildning/kompetenskrav
  • Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik.
  • Kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis.
  • Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning
  • Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus inget krav.
  • Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift.
  • God datorvana.
  • C- kort alternativt villig att ta kortet på företagets bekostnad
  • Svetskunskap meriterande
Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Meriterande är ett stort tekniskt intresse samt elbehörighet.

Mer om tjänsten
Tjänsten har skiftarbete M-F. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning. I tjänsten ingår det även beredskapstjänst (röjning/bärgning). Urval sker löpande

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Startdatum 2019-01-02 eller enligt överrenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-21 genom att klicka på "skicka ansökan"!
Mer info
Område Vännäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.