Reparatör Skelleftehamn

Reparatör Skelleftehamn

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon.

Vi söker just nu en reparatör till Skelleftehamn. Du kommer att utföra underhåll och reparationer av spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag på 2-4 personer. Du kommer att vara stationerad i Skelleftehamn med en annan kollega från Euromaint.

Arbetet sker utomhus och skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Som reparatör förväntas du aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen.

Utbildning/kompetenskrav
  • Gymnasieutbildning (2-årig) med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik
  • kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis
  • meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning
  • kunskaper och erfarenhet av lean production
  • då vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift
  • god allmän datorvana
  • C-körkort
  • svetskunskap är meriterande.
Du har minst 3-4 års relevant erfarenhet samt erfarenhet av strukturerat förbättringsarbete.

Personliga egenskaper
Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Meriterande är ett stort tekniskt intresse samt elbehörighet.

Mer om tjänsten
Tjänsten är dagtid och arbetet sker utomhus året runt. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta.

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Startdatum 2019-10-01 eller enligt överrenskommelse.

Låter det här intressant?
Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Produktionschef Peter Eriksson, mob: 070-182 07 20. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Senast den 27 oktober 2019 vill vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Vännäs
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

Euromaint ägs av spanska företaget CAF sedan 2019-07-01.