Har du ett tekniskt intresse och trivs i en varierande och utmanande produktionsmiljö? Är du lagspelaren som inte är rädd för att hugga i där det behövs? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Nu söker vi dig som vill jobba som maskinoperatör med fokus på produktion av klippt och bockad armering vid företagets produktionsenhet i Vännäs. Har du rätt erfarenhet, intresse och personlighet så är Celsa Steel beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt arbete! Bli en del av ett företag som ligger i framkant inom stålindustrin och som värdesätter dig som medarbetare. 
 
Om tjänsten
Vi söker nu för Celsa Steel Service räkningen en maskinoperatör. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Är du rätt person, vilket vi hoppas på finns därefter goda möjligheter till anställning hos Celsa Steel Service förutsatt att alla parter är nöjda.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag - fredag, 2 skift (05:30-13:45 och 13:40-22:55)
* Placering: Vännäs

 Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör är dina primära arbetsuppgifter att klippa, bocka och om du har kunskap svetsa armeringsjärn. Företaget har idag nio olika maskiner/stationer där målet på sikt är att du ska kunna behärska flertalet av dessa. Du kommer i huvudsak arbeta med programmerbara maskiner. Andra uppgifter som kan tillkomma är att vara behjälplig med lastning och lossning vid ankommande och avgående gods till och från produktion. Arbetet sker i 2 skift måndag - fredag (05:30-13:45 och 13:40-22:55).
 
Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet från att arbeta inom industrin där du arbetat som operatör med att övervaka och köra datorstyrda maskiner. Som person är du intresserad, driven och vill utvecklas för att på sikt bli självgående. Du har tidigare erfarenhet från att jobba både individuellt och i team och har förmågan att se vad som behöver göras.

Du har
- Erfarenhet från industrin som maskinoperatör
- B-körkort
 
Meriterande
- Erfarenhet av svetsning och verkstadsarbete
- Traverskörning
- Övrig industriell erfarenhet
 
Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer tveka inte att höra av dig till Björn Edberg, 072-2270952, bjorn.edberg@onepartnergroup.se
 

 
Mer info
Område Vännäs
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se