Stylist & Photographer, Varner Retail Vänersborg

Stylist & Photographer, Varner Retail Vänersborg

Varner söker dig som vill jobba med styling & fotografi i en kreativ miljö och bli en del av vårt kompetenta team som dagligen arbetar med studiofotografering och produktion till Varners webshopar.

Det är helt avgörande att du delar teamets starka passion för mode och fotografi då dina ansvarsområden inkluderar både styling och förberedande arbete inför produktion samt fotografi i studiomiljö på modell och produkt.

Du förväntas hålla dig uppdaterad på rådande och kommande trender. Skaffa dig djup kännedom om de varumärken vi marknadsför och deras identitet, samt inkorporera detta i vår presentation av varumärket online. Ditt jobb är att skapa inspirerande looks och styling som är kommersiellt gångbara och går i linje med våra brands DNA och kund.

I fotostudion arbetar du nära teamet med övriga fotografer och stylister, assistenter och teamleader samt rapporterar till Studio Manager.

För att lyckas i denna roll krävs det att du är kommunikativ och duktig på att arbeta med andra. Du planerar dina uppgifter och levererar mot mål, men har även förmågan att anpassa dig efter förändringar i arbetsprocessen.

Vi tror att du är:
 • Noggrann och strukturerad.
 • Kreativ och motiverad att lära dig nya saker.
 • Positiv, energisk och van att arbeta tätt i team.
 • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
 • Har erfarenhet av arbete i Excel, PLM-system och Adobe Photoshop.
 • Har erfarenhet av studiofotografering eller stylistuppdrag.
Meriterande:
 • Utbildning inom digital bildhantering och fotografi.
 • Kunskap inom hårstyling och make-up.
Vi kan erbjuda dig:
 • En positiv och omväxlande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
 • Kompetenta och engagerade kollegor.
 • Moderna och inspirerande fotostudios och kontorsmiljöer.
 • Generös personalrabatt i alla Varners brands.
Anställningen är ett vikariat med start 1 april 2023 tom 28 februari 2024 och tjänsten utgår från Varners kontor i Vänersborg.

Hos Varner blir du del av en helt unik kultur som kan beskrivas som inkluderende och positiv. Du får fantastiska kollegor som är sällskapliga, sociala och får energi av att lyckas tillsammans som team. Vi glädjer oss att höra från dig!

Skicka din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande, dock senast 28 februari.

Har du en portfolio eller motsvarande så får du gärna bifoga detta i din ansökan.

Frågor om anställningen hänvisas till Studio Manager Therese.Myhrman@Varner.com
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Foto
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varner är en av Skandinaviens största modekoncerner och består av flera högprofilerade kedjor; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard och Levi's Store. Verksamheten omfattar idag 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland, Island och Danmark.

Varje dag sätter 8 500 engagerade medarbetare kunderna i centrum för att ge dem den bästa shoppingupplevelsen. Sedan den första butiken öppnades i Oslo för snart 60 år sedan har vi haft en fantastisk utveckling och tillväxt.

Nyckeln till vår framgång ligger i vår kultur och våra värderingar. Vi älskar att skapa resultat. Hos oss är det högt i tak och vi har kul tillsammans. Samtidigt tar vi ansvar för varandra, för miljön, för klimatet och samhället omkring oss.

Varner Service Office ligger i fräscha och moderna lokaler i Solna, Stockholm. Vårt huvudkontor ligger i Norge och vi har även ett kontor i Finland.