Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Heltidstjänst som truckförare i Vänersborg

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du ute efter en långsiktig heltidstjänst där du får utvecklas som truckförare och terminalarbetare? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu riktiga do:ers som vill arbeta heltid som truckförare/terminalarbetare hos vår kund på deras paketterminal i Vänersborg. Vår kund är ett stort och välkänt företag som erbjuder logistiklösningar och tillsammans med dina kollegor är du med och bidrar till ett fortsatt gott arbete.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att, med hjälp av bland annat motviktstruck och palldragare, lasta paketen som kommer på pallar en kortare sträcka till bandet. Utöver detta kan även manuell sortering av paket och gods förekomma. Vissa paket kan väga upp till 30 kilo så det är viktigt att du har en god fysik. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha truckkort.

Tjänsten är på heltid med omgående start. På arbetsplatsen finns det både dag- och kvällsskift och vi ser gärna att du är flexibel för att arbeta olika tider. I samband med start får du en betald upplärning i arbetsuppgifterna.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du hög arbetsmoral och ger 100%. Du föredrar ett aktivt jobb som är både fartfyllt och fysiskt då arbetet innebär tunga lyft och ett högt tempo. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt. Det är meriterande med erfarenhet inom lager- eller terminalarbete men stor vikt kommer läggas på viljan att göra ett bra arbete!

Krav för tjänsten är att du:
- Innehar truckkort. Meriterande om du också kört truck i tjänst tidigare.
- Är fysiskt stark och klarar av tunga lyft.
- Är flytande i svenska för att kunna ta instruktioner.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Sökord: Truckförare, Lager, Terminal, Heltid, Vänersborg

Sökord: Truckförare, Lager, Terminal, Heltid, Vänersborg
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com