Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Nu söker vi en Vågadministratör till vår anläggning Heljestorp i Vänersborg.

Vi erbjuder dig
  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig och utvecklande arbetsplats med bra och kunniga kollegor
  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.
  • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi
Dina arbetsuppgifter

Som Vågadministratör ansvarar du i huvudsak för in- och utvägning av fordon samt att kontrollera medföljande dokumentation som t ex transportdokument, exportdokumentation etc. Du utför kontroll av dokument enligt gällande rutiner i anläggningshandboken och dirigerar inkommande leveranser till rätt plats på området. Du tar fram dokument och statistik för internt och externt bruk samt ansvarar för att fullständigt underlag tas fram vid nyförsäljning över våg. Du arbetar också med att upprätta mottagningsdokument vid nyförsäljning. Andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att läggas till.

I tjänsten ingår även att ta emot besök, svara i telefon och på e-post samt ha löpande kontakt med både kunder och olika enheter inom företaget.

Din profil

Vi söker en person som har arbetat med service tidigare. Du har god administrativ förmåga, eget driv och är van att arbeta självständigt. Du är en van IT-användare vilket krävs då vi dagligen jobbar i flera olika system. Vi har krav på goda kunskaper i Officepaketet och ser gärna att du även jobbat i någon form av affärssystem tidigare. Har du erfarenhet av att jobba med vägning av fordon i avfallsbranschen eller i någon annan bransch så är det meriterande.

Du har lätt för att lära och har förmåga att kommunicera på ett rakt, tydligt och enkelt sätt. Du är serviceinriktad då du är vårt ansikte utåt mot våra levererande kunder. Det är viktigt att du känner dig bekväm i en roll där det kan förekomma en del ensamarbete där du självständigt måste fatta beslut.

Övrigt

Tjänsten är på heltid, 38,5 timmar/vecka. Då våra kunder kommer under olika tider på dygnet arbetar vi på schema mellan kl 06:00-18:00.

Kontakt och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på Ansök där du registrerar ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2023. Observera att urval sker löpande var vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

Vid frågor - kontakta Avdelningschef Christian Berg på christian.berg@ragnsells.com eller HR Specialist Maya Zetterberg på maya.zetterberg@ragnsells.com.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Christian Berg
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.

Liknande jobb