Hoppa till innehåll

Montörer sökes till kund i Vänersborg!

Arbetar du i dagsläget med montering inom fordonsbranschen? Har du kanske även en fordonsteknisk utbildning? Är du dessutom en kvalitetsmedveten, ansvarsfull och problemlösande lagspelare som vill vara med och bidra till ett bolags framgångar? Då kan tjänsten som montör hos vår kund i Vänersborg vara något för dig! Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Vardagen i yrkesrollen som montör består av att bland annat montera lastbilskranar och andra påbyggnader på tunga fordon. Inget fordon är det andra likt då bolaget möter kundens specifika önskemål och behov. Detta medför orderspecifika och varierande arbetsmoment i monteringsprocessen. Din framtida arbetsplats är ett innovativt bolag med stark tillväxt. Detta innebär att du som enskild medarbetare kommer vara med att driva förändring mot ett hållbart samhälle tillsammans med ett brett nätverk och grymma kollegor. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av:
 • Montering av förproducerad utrustning och påbyggnationer enligt aktuella och orderspecifika ritningar.
 • Montering av orderstyrt material och färdiga delar av chassi och påbyggnation.
 • Läsa och kontrollera arbetsordern samt materialflöde.
 • Vid behov utföra övriga förekommande monteringsarbeten enligt aktuella kundorders samt underhåll i verkstaden.
Vem är du?

Vi söker dig som är motiverad och har ambition att bli en kompletterande del av ett framgångsrikt, effektivt och samarbetsvilligt team! Vi lägger stor vikt på vem du är som person, där både effektivitet och förmågan att slutföra arbete med hög kvalitet är bra egenskaper. Vidare ser vi att du är en driven, engagerad och serviceinriktad medarbetare som alltid bidrar med god samarbetsförmåga till gruppen. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och vädersätter en positiv problemlösare som trivs i verkstadsmiljö och strävar efter att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete. Slutligen ser vi att du är ansvarstagande, noggrann och har ett sinne för problemlösning.

Krav
 • B-körkort
 • Fordonsteknisk utbildning eller likvärdig dokumenterad yrkeserfarenhet som montör inom fordonsbranschen
 • Flytande kunskaper i svenska i både tal & skrift
Meriterande
 • Erfarenhet av montering, service eller reparation av lastbilskranar, lastbilspåbyggnader, entreprenadmaskiner eller övriga tunga fordon.
 • Erfarenhet av montering och installation av tunga fordons el- och/eller hydrauliksystem.
 • C-körkort.
Om anställningen
 • Placeringsort: Vänersborg
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
 • Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader på Lernia Bemanning med goda möjligheter till förlängning
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Lilla Edet
Industri & Anläggning
Företagslogga