Hoppa till innehåll
Fordonskonsult i Malmö AB logotyp

Handläggare/administratör till Fordonskonsult

Publiceringsdatum
12 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Tobias Lewicki
Email
Telefon
Är du en självständig administratör som trivs med kundkontakt? Har du erfarenhet av att arbeta med utredningar inom obestånd och/eller återtag? Har du kanske till och med arbetat med inkasso- eller bedrägeriärenden? Vill du arbeta på ett företag där det erbjuds frihet under ansvar och där stort fokus ligger på medarbetarnas trivsel? Då kanske vi har tjänsten för dig!

Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande roll som obeståndshandläggare / återtagsadministratör på Fordonskonsult i Vänersborg!

I rollen som Handläggare / Administratör ansvarar du för att...
nya uppdrag läggs in i vårt system för ärendehantering. Du bevakar avbetalningsplaner samt gör nödvändiga efterforskningar och utredningar i samband med kreditbedrägerier. Tjänsten medför även kontinuerlig kontakt med gäldenärer, företagare, konkursförvaltare samt att hålla uppdragsgivare uppdaterade. Tjänsten innebär att du självständigt hanterar återtagsärenden för våra uppdragsgivares räkning, vilka oftast är Sveriges ledande banker och finansbolag.
Några dagar i veckan följer du även med kollegor ut på fältet vid återtag av egendom som exempelvis fordon, datorer eller annan värdefull utrustning. Du måste minst ha B-körkort.
Vi har etablerade system och rutiner men självklart får du gärna bidra till att kontinuerligt förbättra rutiner för vår återtagsverksamhet. Du blir del av ett fungerande och driftigt team som vill framåt.

För att axla rollen...
tror vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från tidigare tjänster, men vi lär gärna upp dig på de bitar du kanske ännu inte behärskar. Du ska ha god datorvana, ett siffersinne samt lätt för att formulera dig tydligt i både tal och skrift. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Skulle du hantera fler språk är det positivt.
Mängden uppdrag gör att du behöver ha ett gott ordningssinne och en god struktur i ditt arbete för att trivas med denna tjänst. Har du tidigare arbetat inom polisiär verksamhet eller liknande alternativt, med inkasso, kredit/obeståndshantering, så har du troligen fått med dig både administrativa och juridiska erfarenheter som du får nytta av hos oss. Viss ekonomisk kunskap är en grundförutsättning.

Som person ser vi gärna att du...
är ansvarstagande med ett gott ordningssinne. Du är duktig i din kommunikation med andra människor och har en hög social kompetens. Du tycker om att arbeta självständigt, men får även stimulans av att samarbeta i en grupp. Vi tror också att du har ett utvecklat kundfokus och en vilja att alltid göra ett gott arbete. I den här rollen behöver du ha lite skinn på näsan då det händer att du får ta ett tuffare samtal eller liknande. Det är viktigt att du är prestigelös och att du har tålamod i situationer som kräver det.

Hos oss på Fordonskonsult kommer du till...
ett företag med en varm kultur och trevliga arbetskamrater. Vi lägger stor vikt vid trivsel vilket har medfört att många av våra medarbetare stannar länge hos oss. Vår styrka är vår långa erfarenhet i branschen med långsiktigt tänk och agerande. Vi har vi ett väldigt gott rykte bland våra uppdragsgivare och samarbetspartners då vi lägger stort fokus på att arbeta med kvalité i alla våra ärenden.

Om detta låter som en spännande tjänst för dig...
är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten genom att skicka ditt mail till Tobias Lewicki, tl@fordonskonsult.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Hansson, Regionchef Väst tel 0702-07 04 46 eller Tobias Lewicki på 0727-26 46 72
Fordonskonsult i Malmö AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Fordonskonsult i Malmö AB bildades 1992 och hanterar idag ca 8000 obeståndsärenden per år för Sveriges banker och finansbolag.
Fordonskonsult återtar främst fordon men övrig lös egendom som hyrs, leasas eller köpts genom avbetalningskontrakt.

Hasse Lewicki som var med och grundade företaget för mer än 30 år sedan är idag VD och tillsammans med sönerna Marcus och Tobias ägare via Lewicki Holding AB. De senaste åren har en geografisk expansion genomförts vilket innebär att man idag är marknadsledande med
25 heltidsanställda, ca 15 timanställda och en omsättning på ca 37 miljoner för 2022/2023.

Huvudkontoret ligger i Malmö men vi har även kontor i Sollentuna, Mjölby och Vänersborg.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.fordonskonsult.se
https://www.fordonskonsult.se/