Erfaren drifttekniker till Coor i Vänersborg

Erfaren drifttekniker till Coor i Vänersborg

Är du utbildad drifttekniker söker en ny spännande utmaning? Är du självgående och trivs bra i en industrimiljö? Då kanske du är vår nya kollega!

Om rollen
Coor håller på att starta upp en ny verksamhet i Vänersborg och söker nu en erfaren drifttekniker som vill vara med och forma sitens framtida arbetssätt. I den här rollen kommer du mestadels arbeta självstädigt med den dagliga och framtida driften och främst ha kollegor på annan site i närheten. Vi har fått förtroendet att bidra med vår hjälp och expertis inom fastighetsunderhåll och det finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra löpande ronderingar
  • Larmavläsning
  • Inventering
  • Felsökningar, reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer vid felanmälningar
  • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunden om dagliga operativa frågor
  • Vara behjälplig vid myndighetsbesiktning
  • Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna
Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider vardagar mellan kl 07.00-16.00 med placering hos kund i Vänersborg.

Vår kandidat
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • Några års erfarenhet som fastighetsbranschen
  • B-körkort är ett krav
  • Meriterande med en utbildning inom fastighetsunderhåll
Vi lägger stor vikt att du är en engagerad person som tar stort ansvar för ditt dagliga arbete och trivs att arbeta självstädigt. Eftersom du dagligen har många kontaktytor inom leveransen är det viktigt med en hög servicekänsla och en god kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Kontaktuppgifter och övrig information

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in. Tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta därför inte med din ansökan.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Driftchef Jennie Sahlin på Jennie.Sahlin@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

#tipsacoor
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 15 apr 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).