Hoppa till innehåll

Inköpare till globalt bolag i Vänersborg omgående!

Vår globala kund söker en erfaren inköpare till ett kortare uppdrag i Vänersborg. Vi letar efter dig som har erfarenhet av inköp sedan tidigare, har goda förhandlingsskills ihop med god insikt i upprättande av leverantörsavtal och affärssystem. Är du dessutom en person som har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och värnar om relationen tycker vi att du ska söka tjänsten direkt. Vi arbetar med löpande urval så se till att skicka in din ansökan idag!Om tjänsten

Har du erfarenhet av inköp, förhandling av avtal och affärssytem kan du vara den personen vi söker för detta kortare uppdrag till vår kund i Vänersborg. Bolaget står inför en förändringsfas gällande byte av deras affärsystem. Därför är de nu i behov av en erfaren inköpare som kommer fokusera på att gå igenom deras leverantörsavtal, se till så att dessa är korrekta och uppdaterade. Om det behövs kommer man också att förhandla fram nya avtal med leverantörerna. Efter att implementeringen lyckats önskar vi också att du kan vara med och se förbättringar kring inköpsprocessen, därför är det viktigt att du har ett lösningsfokuserat och kreativt mindset ihop med att du värnar om relationer och har den där förhandlingsådran.

Tjänsten är ett kortare konsultuppdrag där du anställs hos oss på Academic Work för att sedan arbeta hos vår kund i Vänersborg. Uppdraget sträcker sig initialt fram till och med slutet av mars 2024.

Du erbjuds

 • Att arbeta på ett globalt och välexponerat bolag
 • Att få ytterligare erfarenhet inom inköp


Kvalifikationer
 • Har mycket goda kunskaper inom inköp av direkt material, det vill säga avtal, affärssystem och inköpsprocessen
 • Har goda digitala systemkunskaper och att du således inte räds av digital förändring
 • Har obehindrade kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

 • Arbetat med affärssystemet IFS - detta affärssystem kommer att implementeras under tiden
 • Arbetat i en global organisation
 • En eftergymnasial utbildning inom relevant område

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Nätverkande
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
28 jan. 2024 (58 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Solna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga