Jurister sökes till Verahill i Vänersborg – en modern utmanare

Jurister sökes till Verahill i Vänersborg – en modern utmanare

Verahill är ett företag i extrem tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Vårt befintliga utbud av tjänster omfattar rådgivning inom den ekonomiska familjerätten och hantering av bouppteckningar, förvaltningar och arvskiften, men vi breddar oss systematiskt inom de rättsområden där våra kunder efterfrågar vår hjälp och är i startgroparna inför att bygga upp en processgrupp med gedigen kompetens inom såväl familjerättsliga tvister som andra rättsområden där privatpersoner behöver vår hjälp.

Vi söker just nu jurister till Vänersborg/Trollhättan/Uddevalla, gärna med ett par års erfarenhet av den ekonomiska familjerätten och avveckling av dödsbon. Är du en slipad processräv inom vårdnads- boende- och umgängestvister, arvstvister och tvistiga bodelningar, fel i fastighet respektive bostadsrätt, konsumenträtt, hyresrätt, fordringsrätt eller har du erfarenhet av något annat rättsområde som är relevant för privatpersoner så är det extra välkommet!

Du utgår från vårt kontor i Vänersborg men resor förekommer till våra besökskontor i Trollhättan och Uddevalla. Det går alldeles utmärkt att pendla från Göteborg, vill vi påstå, en stad där vi inom kort kommer att slå upp ett nytt kontor och därmed öka vår flexibilitet - är du med på vår västkustsatsning?

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor och flexibla arbetstider. Beslutsvägarna är korta och för den som hoppar på resan förväntas ett stort engagemang och vilja att påverka utvecklingen av företaget.

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret, bifoga CV och personligt brev. Skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-11-15. Tyvärr har vi inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig!

Petra Segerdahl, COO/Affärsområdeschef

petra.segerdahl@verahill.se

070-5614257
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)