Underhållsledare - Vattenfall Services

Underhållsledare - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och bidra till vår utveckling inom Vattenfall Services? Om svaret är ja, så söker vi nu engagerad underhållsledare till vår etablering i Båberg, Vänersborg. Vi erbjuder ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten.

Din roll som underhållsledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete kopplat till underhåll, felavhjälpning och mindre projekt inom spänningsintervallet 0,4- 400kV. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål avseende budget, tidplaner och uppföljning, så att resultatet levereras enligt avtal och överenskommelse.

I arbetsuppgifterna ingår att:
  • ha kundkontakt
  • begära avbrott
  • göra materialbeställningar
  • bemanna projekten, inklusive underentreprenörer
  • fakturera
  • ekonomisk uppföljning
Dina kvalifikationer som underhållsledare
  • Gymnasieutbildning, gärna med teknisk/elteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper
  • erfarenhet av elkraftområdet, gärna inom service och underhåll av högspänningsanläggningar eller liknande
  • KY-utbildning, högskoleexamen eller annan relevant vidareutbildning är meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta som underhålls- eller projektledare är meriterande
Du är en ansvarstagande person som har ett stort engagemang och motiveras av att erbjuda service och kvalitet. Du agerar affärsmässigt, arbetar strukturerat och har ett utpräglat sinne för ordning & reda och är mån om att säkerställa framdriften och resultaten i projekten. Vi arbetar i olika system, både egna och våra kunders, varför det är önskvärt att du har god systemvana.

För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du trivs med att samarbeta i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du bidrar aktivt till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav för tjänsten.

Placeringsort är Båberg, Vänersborg

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Madeleine Hagelberg, 0722219278. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724524582.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna, Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 3 november 2019!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (12 dagar kvar)