Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Vargön Alloys AB avser att utöka sin underhållsavdelning med underhållsmekaniker med erfarenhet inom något av de nedan tre olika områdena

Till tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning gärna med industri/verkstadsteknisk inriktning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Tjänsten ställer krav på stort säkerhetstänk och du bör också ha goda kunskaper i svenska språket.

Vi ser gärna att du har kunskap/erfarenhet inom:

MEKANIK/REPARATÖR
Arbete i mekaniska verkstaden med reparationer av i huvudsak krossar, siktar och bandtransportörer. Vi vill att du har goda kunskaper i MAG/MMA svetsning men även kuskaper i hydraulik och pneumatik är värdefullt.

ELEKTRODMANTELSKARVARE/ILÄGGARE
Arbete i mantelverkstaden för att huvudsak arbeta med i skarvning av elektrodmantlar och iläggning av elektrodmassa. Vi vill att du har goda kunskaper i MIG/MAG svetsning.

REPARATÖR TRYCKSATTA SYSTEM
Arbete i mekaniska verkstaden med reparationer av värmeåtervinningssystemet. Erfarenhet av drift eller reparation av gasolanläggningar, tryckluft, avgaspannor, pumpar och värmeväxlare ses som en merit.

Som person har du ett stort engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter och du är flexibel och har god kommunikationsförmåga. Är du initiativrik och drivs av att lära och utvecklas skall du inte missa tillfället att söka denna tjänst.

För mer information
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av gruppchef Sonny Johansson, 0521-27 74 19 eller underhållschef Urban Frisk, 0521-27 73 41.
Mer info
Kontaktperson Sonny Johansson
Telefon 0521-27 74 19
Område Vänersborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VargönAlloys AB är Sveriges enda producent av ferrolegering och har cirka 200 anställda. Företaget är beläget vid Göta Älv i Vänersborgs kommun och ingår i Yildirim Group of Companies, vilket är en av Europas största tillverkare av ferrokrom.

Vår produkt, ferrokrom, är en legering som ger stålet hårdhet och motståndskraft mot korrosion och används vid tillverkning av rostfritt stål samt specialstål över hela världen.