Swisslog AB Söker Servicetekniker!

Swisslog AB Söker Servicetekniker!

Tjänstebeskrivning

Vår kund Swisslogg AB söker nu efter duktiga servicetekniker med inriktning automation till deras lageranläggning i Vänersborg.
I denna roll kommer du utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på materialhanteringsutrustning samt akut avhjälpande åtgärder enligt kundens serviceavtal.
Att aktivt samarbeta med kollegor för att få och ge hjälp, Hålla en god kontakt med kunden och agera som Swisslogs ansikte utåt och gemensamt med kund planera och utföra arbetet på ett sätt som säkerställer god kundtillfredställelse.
Detta uppdrag kommer sträcka sig över sommaren.

Kvalifikationer

Relevant arbetslivserfarenhet som servicetekniker, automationstekniker eller industrielektriker.
Att du som söker har en god datavana.
Fallskydd är ett krav, liftkort är meriternade.
Då man kommer ha en del kundkontakt är det viktigt att du som person är serviceinriktad, hjälpsam och har en bra social kompetens.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Nathalie Stenman tel 0707-858413, Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30 Juni 2021. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

Körkort B
Tillgång till Bil
Mer info
Kontaktperson Nathalie Stenman
Telefon 0707-858413
Område Vänersborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 11 juli 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swisslog formar framtidens logistikautomation och omvandlar lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet, flexibilitet och smidighet. Vår innovativa robotteknik innebär att våra automationslösningar alltid är förberedda för framtiden. Genom att förstå och analysera dina data optimerar vi prestandan för din verksamhet. Våra kompletta lösningar inkluderar konsulttjänster, konceptstudier, projektimplementering, kundservice, best-in-class teknologier och mjukvara, allt anpassat till ditt företags specifika krav.