Maskinförare - resurs

Maskinförare - resurs

Vi söker en person som i huvudsak ska arbeta som ersättningsmaskinist när ordinarie inte kan vara på arbetsplatsen för våra täkter i Trestad och Skaraborg.

Om tjänsten

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att hantera mottagning samt utlastning av material med hjullastare eller grävmaskin på våra anläggningar. Du kommer också att utföra enklare reparationer på maskiner och utrustning. Dessutom kommer du att vara behjälplig tillsammans med chef i arbetet med arbetsmiljö- och miljöfrågor i täkterna. Utöver detta sker arbete med provtagning, lagerhållning och andra enklare administrativa uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder.
Du har ett lösningsfokuserat synsätt och är allmänt händig att lösa diverse praktiska utmaningar.
Du behöver besitta stor social kompetens, ha ett öppet sinne för förändringar och utmaningar. Du tycker det är roligt att hantera olika typer av kunder och deras behov.

Ett krav för tjänsten är att du har yrkesbevis för hjullastare och grävmaskin samt branscherfarenhet. Vi ser gärna att du har vana av administration. dessutom ser vi det som meriterande att du har ett intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Anders Lans, 0725-33 53 37,
Mer info
Kontaktperson Anders Lans
Telefon 0725-33 53 37
Område Vänersborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 apr (20 dagar kvar)