Servicetekniker på deltid sökes till Infocare i Vänersborg!

Servicetekniker på deltid sökes till Infocare i Vänersborg!

Är du student eller letar efter ett flexibelt deltidsjobb? Vill du arbeta med felsökning och reparationer av datorer? Har du ett intresse för att lösa kunders problem? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

I denna roll förväntas du att arbeta självständigt med felsökning och reparation av datorer på Infocares kontor i Vänersborg. Du utgår från kundens felbeskrivning, konstaterar fel och beställer reservdelar enligt uppsatta rutiner. Vidare utför du reparationer och hanterar utbytta delar och komponenter. Tjänsten är behovsstyrd då volymerna är oregelbundna. Jobbet är självständigt och det finns en hel del flexibilitet i arbetstider.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar som konsult på Infocare. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå fram till sommaren.

Detta söker vi:
  • Gymnasieutbildning inom teknik/IT
  • Praktisk erfarenhet inom det aktuella området
  • Goda kunskaper i Microsoft Windows och Office
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
Meriterande för tjänsten är certifieringar inom hårdvara.

Utöver teknisk kompetens och erfarenhet ställer jobbet höga krav på att du som person är effektiv, noggrann och har ett sinne för ordning och reda. Du behöver också vara flexibel, ansvarstagande och ha ett stort intresse av teknik/IT.

Låter detta intressant? Vänta inte med att söka då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut!

Sökord: Hårdvara, IT, Felsökning, Student, Servicetekniker

Sökord: Hårdvara, IT, Felsökning, Student, Servicetekniker
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com