Avdelningsföreståndare till SiS ungdomshem Brättegården

Avdelningsföreståndare till SiS ungdomshem Brättegården

Vill du vara med och göra skillnad för de som behöver det mest? Då har Statens Institutionsstyrelse utmaningen för dig. De söker nu en avdelningsföreståndare till Brättegårdens ungdomshem, ett hem för flickor mellan 16 och 20 år.

I rekryteringen samarbetar SiS ungdomshem Brättegården med Randstad AB.

Uppdragsgivare:
Statens Institutionsstyrelse

Ort:
Vänersborg

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

SiS ungdomshem Brättegården söker nu en avdelningsföreståndare, med placering och ansvar för vår MultifunC avdelning. Som avdelningsföreståndare har du ansvar att leda, planera och vidareutveckla aktiviteter och processer inom avdelning, så de överensstämmer med mål, lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Det innefattar att leda flera olika yrkesgrupper, organiserade i tre team, och ansvara för helheten på avdelningen, så som ekonomi-, resultat-, personal och arbetsmiljöfrågor. Du kommer att ingå i Brättegårdens ledningsgrupp och ha kontinuerlig chefsberedskap.

Kvalifikationer:

Vi söker en person med genuint intresse för ungdomsvård och ledarskap. Du skall ha minst akademisk grundexamen om 180 hp, såsom socionom, socialpedagog, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren anser är likvärdig.

Vi söker dig som har en god förmåga att fatta beslut och arbeta effektivt även under tidspress. Som person är du en trygg och stabil individ som är lyhörd samt gillar strategiska frågor. Du är också tydlig, strukturerad och gränssättande i ditt ledarskap. Lika viktigt är att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är också en god administratör, samt har goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift. Du är en van ledare som får med dig hela gruppen och har förmågan att se helheten i arbetet. B-körkort är ett krav då det kan förekomma resor i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Statens institutionsstyrelse, SiS:
SiS är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
SiS ungdomshem Brättegården är beläget i Vänersborg. Institutionen har fem avdelningar med plats för 31 flickor. Brättegården erbjuder behandling och eftervård enligt MultifunC.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Sista ansökningsdag:
2018-06-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Petra Pettersson, Petra.Pettersson@randstad.se
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.