Ny Säljchef - Trestad

Ny Säljchef - Trestad

Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker just nu dig som brinner för försäljning, ledarskap och som är redo att anta utmaningen som ny säljchef! Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har över en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stabil företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt?

Vad ingår i din roll som Säljchef?
  • Ansvara för försäljningen i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg där ni tillsammans bokar och genomför säljmöten hemma i kundens bostad.
  • I en ledande roll inspirera, coacha och stötta dina säljare att utvecklas i arbetet.
  • Genomföra egna intervjuer för att rekrytera nya medarbetare till ditt team.
  • Planera, rapportera och fullt budgetansvar.
Vem är du som lyckas?

Vi söker dig som har arbetat med försäljning under ett par år och känner att det är dags för nästa steg i karriären. Du motiveras av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dom till att utvecklas och förbättras. Det är därför meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, men viktigast är förstås att du besitter rätt egenskaper för att kunna utvecklas.

Utöver dina personliga egenskaper är det viktigt att du har B-körkort, ett prickfritt belastningsregister hos polisen och kan arbeta eftermiddagar och kvällar

Vad du kan förvänta dig?

Vi erbjuder ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.

Du kommer arbeta nära din regionala försäljningschef Robin Eriksson, som inte bara har ett huvudansvar för din introduktion, utan ständigt kommer motivera och inspirera dig till att nå nya höjder.

Ansökan

Vi vill att du i din ansökan skickar med CV och personligt brev. Ansökningarna kommer att läsas löpande, men sista datum 2 Mars. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jakob Andrén, (jakob.andren@sectoralarm.se), 073-370 32 70.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 073-370 32 70
Område Vänersborg
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.