Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till vår anläggning Heljestorp i Vänersborg söker vi nu en skiftgående Hjullastarförare (miljöarbetare) till vårt Serviceteam.

Vi erbjuder dig
  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension och friskvårdsbidrag osv. Vi erbjuder också oberoende pensionsrådgivning genom Lifeplan.
  • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi.
Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan lasta, lossa och sortera gods och avfall. Du kommer att arbeta med att sortera avfall och återvinningsbara material med hjälp av en hjullastare samt lastning och lossning av lastbilar. I hög grad sker omlastningar på anläggningen, vilket kräver en god förmåga att prioritera i inkommande flöden. Anläggningen hanterar återvinningsbart avfall med målsättning att skapa rätt material till avsättning. Du kommer även att sköta delar av vår avsättning och ha kontakt med både transportörer och mottagningsanläggningar. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Till arbetet hör också att täcka upp vid in- och utvägning av bilar före och efter ordinarie vågpersonal är på plats. Du kommer att hantera fraktsedlar och sköta administrativa uppgifter kopplat till arbetet.

Du kommer rapportera till Sektionschefen på orten och ingå i en grupp om 4 glada medarbetare.

Din profil

Du som söker tjänsten är en van hjullastarförare, med relevant behörighet. Förarbevis och krav på B-körkort.

För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Det krävs god datorvana och du ska behärska svenska i både tal och skrift. Branscherfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
  • Omfattning: Heltid, 40 tim/vecka
  • Arbetstid: Schemalagda arbetstider på 2-skift från morgon till sen kväll. Var fjärde vecka ingår arbete på helg och beredskap.
  • Tillsvidareanställning - vi tillämpar provanställning i 6 mån
  • Lön: Enligt kollektivavtal
Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten genom knappen Ansök, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 11 oktober 2022.

Har du frågor? Kontakta Sektionschef Bernt Jansson på bernt.jansson@ragnsells.com.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Transport, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ragnsells.se/
Sista ansökningsdag 11 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2400 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.