Centralen i Vänersborg söker en ny Affärsområdeschef.

Centralen i Vänersborg söker en ny Affärsområdeschef.

Tjänstebeskrivning

Är du ledaren som brinner för logistik, utveckling och affärer?
-Då är detta tjänsten för dig!!

Lastbilscentralen i Tvåstad AB är inne i en expansiv fas där vi söker en Affärsområdeschef för verksamheten Gods & Distribution.
Som Affärsområdeschef får du en varierande vardag med allt ifrån de dagliga operativa frågorna till strategiarbetet som tar verksamheten in i framtiden.

Du kommer att få möjlighet att driva ditt affärsområde mot utmanande mål tillsammans med övriga funktioner inom Centralen.
Du har resultatansvar och är en del av företagets ledningsgrupp. I din roll som Affärsområdeschef leder du arbetet inom försäljning, transportplanering och terminalarbete.
I våra nya fina lokaler erbjuder vi en trivsam arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi värdesätter om du har tidigare branschvana samt ledarerfarenhet inom logistik och transport.
Du tycker om att se möjligheter som resulterar i nya affärer.
Vårda befintliga kunder samt knyta nya kontakter är en naturlig del i ditt arbete.

Vi söker en person som tycker om att vinna matchen och gör det på ett sätt som ger positiv energi till alla som är delaktiga.

Att leda arbetsgrupper och verksamhet i förändring ser vi som en positiv erfarenhet. Du har god kommunikativ förmåga som gör att du får med dig arbetsgruppen och övriga kollegor på resan.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Petra Borg (ekonomichef) på telefon: 0520-47 70 19 eller e-post: petra.borg@centralen.se eller Niklas Blom (chef, verksamhetsutveckling) på telefon: 0520-47 70 22 eller e-post: niklas.blom@centralen.se
Ansökan skickas till oss via e-post på: jobbsok@centralen.se. Sista ansökningsdag 2019-10-20.
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Vänersborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centralen är ett transport- och maskinföretag för både privatpersoner och företag. Centralen ska vara det naturliga valet som leverantör för nya och gamla kunder i vår region gällande köp av transport- och maskintjänster. "Vårt arbete ska alltid präglas av att leverera kvalitet- och miljösäkra lösningar som når eller överträffar kundens förväntningar."