Vi söker löneadministratör

Vi söker löneadministratör

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en löneadminstratör åt vår växande kund i Vänersborg.

Du kommer att ha ansvar för löneadministrationen samt att du även kommer att jobba med pensionshantering.
Det ingår också i dina arbetsuppgifter att jobba löpande med statistik, deklarera skatt och arbetsgivaravgifter samt att göra rapporter till ledningen och berörda myndigheter.
Du kommer också att vara tillgänlig för övrigt förekommande kontorsuppgifter och att vara behjälplig med HR/personalfrågor.
Tjänsten är på 75 procent och du ska kunna starta omgående.

Kvalifikationer

Är du en självgående, strukturerad och flexibel person som gillar att ha många bollar i luften?
Har du goda kunskaper inom löneredovisning och ekonomi?
Har du också erfarenhet att att hantera ett stor antal löner med manuell handpåläggning för redovisning av kvitton och andra utlägg?

Vår kund lägger stor vikt vid din personlighet, så bra social kompetens och servicekänsla ser vi som en självklarhet att du har.

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i Visma och officepaketet.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Malin Andersson. tel 0707-858648 .
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 3/5. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

Körkort och tillgång till bil.
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Vänersborg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.