Livsmedelspackare & Truckförare

Livsmedelspackare & Truckförare

Tjänstebeskrivning

Till en av våra kunder söker vi nu livsmedelarbetare, Denna tjänst innefattar kontrolluppstart,materiellprov, packning av livsmedel, ta emot och skicka iväg leveranser, läsa följesedlar, ta del av viss dokumentation, vägning vid lastning och lossning, provtagning samt märkning emballagering. Du kommer att jobba 2-skift, tiderna är 06:00-14:12 ocb4:00-22:12 och det kommer även finnas ett nattskift 22:00-06:12.
Vi söker även truckförare på detta uppdrag och då krävs behörighet A1-A4 och B1, gärna datavana.
Vi ser att man kan vara tillgänglig under hela sommarperioden Vecka 27-37.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från livsmedelsbranschen och som gärna har erfarenhet från industrin och lagervana.
Som person är du en pigg och flexibel medarbetare med ett glatt humör och har en stor arbetsvilja som inte är rädd för att ta i.
Att förstå engelska i tal och skrift är önskvärt.
Är du vår nästa stjärna? Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss, tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut. www.premier.se

Krav

Svenska i tal ock skrift
Körkort-B och tillgång till bil
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juli 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.