Underhållselektriker till VBG Group

Underhållselektriker till VBG Group

Tjänstebeskrivning

Är du en person med goda kunskaper inom el och ett gediget teknikintresse kan detta vara tjänsten för dig.

Som underhållselektriker hos oss blir du en del av vårt Underhållsteam där öppenhet och laganda definierar gruppens arbetssätt. Huvudinriktningen på tjänsten är mot El men inom teamet arbetar alla brett med både el och mekanik.

Målet med teamets arbete är att minimera driftstörningar och öka anläggningens driftsäkerhet. Arbetet innebär främst förebyggande underhåll, felsökning, reparationer och andra underhållsåtgärder som du rapporterar av i företagets underhållssystem. Avdelningen identifierar och genomför också förbättringsarbeten för att höja driftsäkerheten.

Kompetensutveckling är en viktig del i att nå våra mål. Kompetensutveckling innebär, för oss, både utbildningar i nya maskiner och utbildning för att bredda och fördjupa kunskapen inom teamet men också att vi lär av varandra. För att trivas på vår underhållsavdelning behöver du därför vara nyfiken och tycka att det är roligt att lära dig nya saker.

Kvalifikationer

För Oss Är Det Viktigt Vem Du Är Som Person Men Vi Har Också Några Kriterier Som Vi Gärna Ser Att Du Uppfyller

Krav:
  • Gymnasieutbildning med el inriktning eller likvärdiga kunskaper.
  • Allmänna kunskaper i Microsoft Office.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande är:
  • God vana av arbete med styr-, regler- och övervakningssystem.
  • Erfarenhet av felsökning/underhållsarbete i CNC-maskiner.
  • Kunskaper i schema- och ritningsläsning.
  • Grundläggande mekanisk kompetens.
  • Tyska i tal och skrift.
Om oss

VBG Group präglas av en jordnära, stark företagskultur som sammanfattas av våra gemensamma värderingar - Keystones. Våra Keystones är Helhetssyn, Affärsmässighet, Professionalism och Lagarbete, vilka skapar en grund för hur vi vill vara och agera gentemot varandra, våra kunder, leverantörer och övriga intressenter.

Låter det intressant?
I denna rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, är du välkommen att kontakta Anders Kristiansen, tel 0707-858647 . Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag, dock senast den 13 maj 2019.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Kristiansen
Telefon 0707858647
Område Vänersborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VBG Group är en internationell industrikoncern med mer än 1 600 medarbetare i 18 länder. Koncernens fyra divisioner - VBG Truck Equipment, Edscha Trailer Systems, Mobile Climate Control och Ringfeder Power Transmission utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer produkter under välkända och starka varumärken över hela världen. Divisionen VBG Truck Equipment är marknadsledande på släpvagnskopplingar till tunga fordon och på automatiska slirskydd. VBG Truck Equipment har sin tillverkningsanläggning som förser världsmarknaden med släpvagnskopplingar i Vänersborg. För mer information, se www.vbggroup.com