Lackerare för fordon

Lackerare för fordon

Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår det att förbereda bilar och lösa delar inför och efter lackering samt de vanligast förekommande uppgifterna där omkring. Även efterjustering kan komma att förekomma.

Utbildning/Erfarenhet:
Du ska ha kompetens som förberedare med samtliga moment som ingår i arbetet. Du har också en god kunskap gällande efterjustering.

Du måste vara stresstålig då du ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo kombinerat med en hög kvalitet på ditt arbete. Du bör därför ha erfarenhet av billackering.

Vi förutsätter också att du är en positiv person som förstår värdet av att ge hög service. Arbete sker främst på vår anläggning i Vänersborg men kan även ske vid någon av våra anläggningar i närområdet. Har du det som krävs? Tveka inte att höra av dig till en av branschens mest dynamiska företag!
Mer info
Kontaktperson Morten Salomonsen
Telefon 0703914030
Område Vänersborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pierre.dk/
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pierre Billackering AB är ett dotterbolag till danska pierre.dk och är marknadsledare i Europa inom billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har man även anläggningar i Tyskland.

Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att växa på den svenska marknaden. Pierre har i dagsläget 16 anläggningar i Sverige. Mer info om företaget finns på www.pierre.dk.