Leaseright söker Systemutvecklare med intresse för systemarkitektur

Leaseright söker Systemutvecklare med intresse för systemarkitektur

Vi är ett drivet team som nu söker vår nästa medlem. Du erbjuds en nyckelposition i en entreprenöriell miljö med stora möjligheter att påverka din och företagets utveckling. Efterfrågan på våra tjänster är stor och branschen är i stadig tillväxt.

Din Roll:
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer spänna över hela systemutvecklingsprocessen. Det innebär kravhantering, analys, design, utveckling och test.

I Arbetetsuppgifterna ingår såväl ny- som vidareutveckling av våra system utifrån våra kunders behov. Du kommer att vara en del av vårt team som främst jobbar med affärssystem inom områdena Asset Management, E-handel och Finans.

Hos oss förväntas du ta egna initiativ och stort ansvar samt ha en hög integritet i samarbete med uppdragsgivare och kollegor. Du omsätter kundens behov till konkreta kvalitetssäkrade lösningar. Målsättning är att du ska utvecklas för att kunna ta ett övergripande ansvar för teknikval, arbetssätt och designriktlinjer i företagets leveranser och lösningar. Detta för att kunna axla rollen som vår blivande systemarkitekt.

Vem söker vi?
Du har akademisk utbildning inom systemutveckling eller annan för tjänsten adekvat akademisk utbildning.

Vi tror att du är en trygg och kompetent systemutvecklare med minst 5 års erfarenhet av systemutveckling.

Du har erfarenhet av att hantera avancerade integrationer mot andra externa parter och system, samt en vana i att dokumentera kundkrav och tekniska specifikationer.

Du har mycket goda kunskaper och gedigen erfarenhet inom:

  • .Net (C#)
  • T-SQL (SQL Server), samt vana vid att skriva komplexa Stored Procedures
  • MS SQL Server
  • JavaScript
  • HTML

Verktyg:
Visual Studio, SQL Server Management Studio, SQL Server Profiler

Meriterande är kunskaper inom:

  • SQL Server Integration Services (SSIS)
  • PEPPOL/SVE-order, SVE-faktura
  • Indexering och optimering av databaser
  • Web Services

Meriterande är systemarkitektkompetens samt erfarenhet från processer inom E-handel och Asset Management. Även erfarenhet av konsultrollen är meriterande.

Som person är du analytisk och lösningsorienterad. Du har ett starkt intresse för problemlösning och har en ödmjuk och pragmatisk inställning till våra kunders varierande förutsättningar och behov.

Vad erbjuder vi
- Ett stimulerande, ansvarsfullt och utvecklande arbete där du är med och tar fram långsiktiga lösningar till våra kunder, vilka är några av Sveriges största organisationer.

- Stora möjligheter till ansvarsfulla roller inom spännande utvecklingsprojekt och stort inflytande i framtagning av företagets framtida IT-lösningar.

- Möjlighet att få arbeta i ett mindre företag i framkant där kommunikationsvägarna är korta och Du har stora möjligheter att påverka din och vår riktning

- Trevliga och kunniga kollegor

Placering
På Leaserights kontor i Vänersborg, samt vid behov på plats hos kund. Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas omgående.
Mer info
Kontaktperson David Järpvik
Telefon 073 78 75 095
Email Mejla David Järpvik
Område Vänersborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.leaseright.se
Sista ansökningsdag 1 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leaseright startades 1992 och består av två affärsområden. Det ena affärsområdet är IT och det andra är konsultation kring leasing och sourcing.

Leaserights IT-avdelning fungerar som en egen affärsverksamhet inom Leaseright, med ansvar för eget resultat och utveckling inom vårt verksamhetsområde. Fokus ligger främst på systemutveckling och förvaltning av affärssystem inom finans, e-handel och asset management. Vi arbetar på ett lösningsorienterat tillvägagångsätt för att tillgodose våra kunders behov.

Verksamheten står idag på en stabil grund och vi söker nu en ny kollega för ytterligare expansion inom Leaserights IT-verksamhet. Vi är en arbetsplats som kan erbjuda stora möjligheter till personlig utveckling inom IT.