Leaseright rekryterar driven konsult inom finans/ekonomi

Leaseright rekryterar driven konsult inom finans/ekonomi

Tjänstebeskrivning

Som Seniorkonsult har du eget kundansvar och arbetar i en rådgivande roll under hela kundprocessen. Du driver dina uppdrag och affärerna framåt genom gott affärsmannaskap och en tro på långsiktiga affärsrelationer. I ditt arbete ingår det att:
  • Projektleda kundprojekt
  • Analysera kundens situation och skapa och presentera förbättringsförslag
  • Medverka och driva förändringsarbetet hos kunderna
  • Stödja kund vid upphandlingar, främst leasing- och hyresavtal
  • Arbeta med försäljning av våra tjänster till nya och befintliga kunder
  • Utveckla nya konsulttjänster
Då våra kunder finns runt om i hela landet, förekommer det resor i tjänsten.

Kvalifikationer

Vem söker vi?
Är du en person med stark entreprenöriell läggning?
Vi söker efter dig som är orädd och social, en utåtriktad relationsbyggare med en tydlig säljförmåga. Du har en stark vilja att lyckas i affärer och drivs av att bygga nära relationer med dina kunder.
Vi ser också att du är en person med stark analytisk förmåga som ser lösningar på de utmaningar du möter. Du är pedagogisk, kommunikativ och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Lockas du av att få jobba med helheten, att utvecklas och få en nyckelposition med stora möjligheter att påverka ditt arbete och företaget? Då kan detta vara chansen du inte ska missa.

VILKA TIDIGARE ERFARENHETER LETAR VI EFTER?
  • Vi söker dig som har akademisk utbildning såsom Civilekonom, Civilingenjör eller motsvarande.
  • Du har ca 3-5 års erfarenhet av att leverera konsulttjänster inom de stora etablerade revisions- och konsultbolagen och du är nu intresserad av att ta nästa steg i din karriär.
  • Har du erfarenhet av finansiering och inköp är det en fördel men inget krav.
  • Även erfarenhet av säljarbete i någon form är positivt, men inget krav.
Vad erbjuder vi dig?
Vi är ett drivet team som söker vår nästa medarbetare. Du erbjuds en nyckelposition i en entreprenöriell miljö med stora möjligheter att påverka din och företagets utveckling.
Arbetet är en löpande mix av genomförande av projekt, nyförsäljning och utveckling av befintliga kunder. Efterfrågan på våra tjänster är stor och branschen är i stadig tillväxt.
Du kommer till ett företag som har två decenniers kunskap kring finansiering, leasing och inköp. Vi förser dig med kunskap inom detta fack. Vi har en gedigen kundbas att utgå ifrån bestående i mer än 140 kommuner, flera statliga verk och mer än 200 privata bolag varav flera av våra största börsbolag. Ett företag som ligger i framkant där du kommer att kunna ha en stark utvecklingskurva. Ett företag med korta kommunikationsvägar och trevliga och kunniga kollegor.

Låter det intressant?
I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson på telefon 0707-85 86 48 elller Petra Sandström Johansson på 0707858414. Din ansökan skickar du in via ansökningslänken här eller på Premiers hemsida, www.premier.se, så snart som möjligt, urval pågår och sker löpande.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen !
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Vänersborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 21 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leaseright startades 1992 när man upptäckte en stor lucka kring hanteringen av leasing. Vår nisch är unik och vi har sedan dess varit med och format branschen till det den är idag. Vi är ett företag som främst konsulterar större organisationer, kommuner och landsting. Vårt arbete skapar stora besparingar genom effektiv hantering av leasing- och hyresavtal, genom optimering av rutiner och finansiella villkor. Vi är idag 17 medarbetare varav 12 arbetar vid vårt huvudkontor i Vänersborg.