Transportledare anläggning till Centralen i Tvåstad

Transportledare anläggning till Centralen i Tvåstad

Tjänstebeskrivning

Vår medarbetare ska gå på mammaledighet och vi behöver förstärka med en transportledare inom anläggning. Tjänsten är ett vikariat med start i april 2021 till och med augusti 2022. Då vi är inne i en spännande och expansiv fas för att möta framtidens krav på ökade godsvolymer, effektiv logistik och miljöanpassade transporter, finns det goda chanser till en tillsvidareanställning efter vikariatets slut.

Som Transportledare får du en varierande vardag där du har kontakt med både kunder, åkare och förare.
Du tar emot, planerar och fördelar uppdrag, stora som små, och hanterar order från start till mål i vårt affärssystem.

Tillsammans med dina kollegor i transportledningen har du ett stort ansvar att ge bästa service till våra kunder och samtidigt planera sysselsättningen för våra anslutna enheter.

Vi erbjuder dig nya fina lokaler och en trivsam arbetsmiljö med sköna kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker en lagspelare som har god förmåga att samarbeta och kommunicera i ett stort kontaktnät. Du agerar ansvarsfullt, prestigelöst och har en god känsla för administrativ kvalité.

Du har även med dig kvalitéer som lösningsorienterad, ser nya möjligheter och trivs med att fatta beslut. Du är en person som tycker om att vinna matchen och gör det på ett sätt som ger positiv energi till alla som är delaktiga.

Att vårda befintliga kunder samt bearbetning av nya kontakter är en viktig del i ditt arbete.

Vi söker dig som har relevant utbildning ocherfarenhet av arbete som transportledare eller liknande roll inom branschen. Att du är duktig på administration och har en god datavana, tar vi för givet.

Vi kommer att arbeta med löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan via Premiers hemsida www.premier.se, dock senast 2021-03-07.
Om du har frågor, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Andersson på telefon: 0707-858648
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Vänersborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lastbilscentralen i Tvåstad AB till vardags kallat Centralen är ett transport- och maskinföretag för både privatpersoner och företag. Centralen är det naturliga valet som leverantör där fokus ligger i att leverera kvalitets- och miljöanpassade lösningar. Vår strävan är att vara det personliga transportföretaget där goda relationer och hållbarhet är i fokus