Nu söker vi en riktigt, riktigt bra projektledare!

Vad menar vi då med att
vara riktigt, riktigt bra? Jo, då tycker du att projektledning är det absolut roligaste som finns och drivs av att leda projekt från vision till verklighet - precis som vi gör! Har vi roligt på jobbet får vi nöjda kunder - så enkelt är det! Eftersom våra kunder gillar oss behöver vi bli fler som tillsammans utvecklar och bygger Fagerstrand Fastighetsförvaltning!


Vi är stolta över att kunna göra skillnad och att kunna bidra till att skapa både ett hållbart samhälle och ett hållbart arbetsliv! Det är självklart för oss att kunna vara engagerade och utvecklas - både på jobbet och hemma! Att få jobba som projektledare och konsult i en miljö med starka inslag av entreprenörskap är fantastiskt tycker vi - det bästa av två världar helt enkelt! Du jobbar med både beställare och entreprenörer i många olika typer av projekt och ser det som både en möjlighet och en självklarhet att ta ett helhetsansvar för projekten.

Att arbeta som en riktigt, riktigt bra byggprojektledare hos oss innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Det gillar vi! Men för att ändå bli lite mer specifika handlar det om att:

· Fungera som ombud för beställare eller stötta entreprenörer

· Leda projektering

· Ta ansvar för projektet från vision till verklighet

· Följa upp mål avseende ekonomi, tid, kvalitet, energi och miljö

Fagerstrand Fastighetsförvaltning
är det lilla konsultbolaget med den stora kompetensen - som verkar inom projektledning, kontrollansvar, byggadministration och besiktning. Läs mer på www.fagestrand.nu.

För att vara en riktigt, riktigt bra byggprojektledare har du arbetat med det roligaste du vet i många år. Du har flera års erfarenhet från bland annat projekteringsledning kanske i roller som projektingenjör, entreprenadingenjör eller projektledare på beställarsidan. Tycker du dessutom om att arbeta som kontrollansvarig och/eller med besiktningar är det bra. Du är helt enkelt van vid att arbeta självständigt och strukturerat med stort eget ansvar. Det är självklart för dig att kommunikation är avgörande för att lyckas och du uttrycker dig mycket bra i tal och skrift. Du har en högskoleutbildning inom bygg eller likvärdigt och ser det som en naturlig del av vardagen att ständigt utvecklas. Att du drivs av att möta kunder och att bidra i ett team är lika viktigt som att du har körkort.

Vårt huvudsakliga arbetsområde är Trestad där vårt kontor ligger centralt placerat, nämligen i Grunnebo.

Nu hoppas vi att vi har gett en bild av oss och rollen som
Byggprojektledare och är nu jättenyfikna på dig! Hör av dig till mig, Sofia von
Hebel, på telefon 073-663 45 63 eller via mejl sofia@fagerstrand.nu.
Du kan också läsa mer om mig på LinkedIn eller naturligtvis om Fagerstrand
Fastighetsförvaltning AB på www.fagerstrand.nu eller på Facebook @fagerstrandfab.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lena Hellström, GetPro AB. Vi ser fram emot att höra ifrån dig senast den 15 februari men vi använder oss av löpande urval så vänta inte! Lena Hellström tar emot din ansökan på lena.hellstrom@getpro.se och du når henne på telefon 073-267 20 20.

Välkommen!
Mer info
Kontaktperson Sofia von Hebel
Telefon 073-663 45 63
Område Vänersborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fagerstrand.nu
Sista ansökningsdag 15 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fagerstrand Fastighetsförvaltning är det lilla konsultbolaget med den stora kompetensen - som verkar inom projektledning, kontrollansvar, byggadministration och besiktning.