Flexibla truckförare sökes till Lilla Edet!

Flexibla truckförare sökes till Lilla Edet!

Söker du ett extrajobb? Är du duktig på att köra truck och kan tänka dig att ha ett arbete där du snabbt får hoppa in vid behov? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi söker nu timanställda truckförare till Essity i Lilla Edet norr om Göteborg. Här får du möjlighet att jobba inom ett större arbetslag med god stämning bland kollegorna. Välkommen att söka redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av logistikavdelningen som består av ca 40 truckförare uppdelade i två huvudgrupper. Som truckförare hanterar och ansvarar du för att färdiga produkter lagras in i lager samt för lastning och lossning av produkterna på lastbilar, i containers och på järnväg. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget ansvarar du för inleveranser, plockning av order, utlastning av färdigvara samt kundanpassning efter specifika kundönskemål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
 • Godsmottagning av produkter från externa och interna leverantörer
 • Lastning av container/trailer till kund i automatiserat lager
 • Lossning och lastning av järnvägsvagnar
 • Framkörning av färdigvara i manuellt lager
 • Inlagring av produktionspallar i manuellt lager
 • Förbereda avgående sändningar i automatiserat lager
 • Godskontroll
 • Transportövervakning och felavhjälpning
 • Plockning av order
 • Artikelvård av produkter
 • Avvikelserapportering
 • Hantering av brandfarligt gods
Det är skiftarbete på avdelningarna vilket betyder att dina arbetstider kommer att variera för vad som behövs just den dagen.

Din profil

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete, vid behov. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har truckkort A och B. Du behöver ha god erfarenhet av att köra motviktstruck med långa gafflar samt ledstaplare med åkplatta.

Du har fullföljd gymnasieutbildning och har något års arbetserfarenhet inom liknande område. För att lyckas i tjänsten krävs det att du är bekväm med truckkörning och hanterar trucken på ett säkert sätt. Då du kommer ingå i ett större team förutsätter det att du har lätt för att samarbeta med andra, är flexibel och självgående.

Du behöver ha körkort och gärna tillgång till bil för att lätt kunna ta dig till arbetet.
Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande

Den här rekryteringen sköts av oss på Skill och går du vidare i processen kommer du bli erbjuden en anställning hos oss som konsult.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då urval och tillsättning kommer ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor går det bra att kontakta ansvariga rekryterare på Skill, Josefine Thorin, josefine.thorin@skill.se

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 18 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Essity Edet Bruk har cirka 400 anställda och producerar runt 100 000 ton papper i form av toalett- och hushållspapper per år. Essity kännetecknas av en modern och innovativ organisation, där medarbetaren värderas högt. Essity erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som vill bli en del av teamet.