Säljcoach privatmarknad till Dina Försäkringar Väst, Vänersborg

Säljcoach privatmarknad till Dina Försäkringar Väst, Vänersborg

På Dina Försäkringar Väst är vi närmare 40 personer som arbetar på sex olika kontor i Västsverige. Som säljcoach privatmarknad ingår du i en säljgrupp på tio personer som är fördelade på olika kontor och orter. För denna tjänst ser vi helst att du är placerad på vårt kontor i Vänersborg men för rätt person kan alternativ placeringsort diskuteras.

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten innebär att du jobbar ca 80% som säljare tillsammans med övriga säljteamet och ca 20% med säljcoachande uppgifter. I rollen som säljare privatmarknad kommer du att fokusera på våra privatkunder och ha kontakt med både nya och befintliga kunder. Du blir företagets ansikte utåt och ger förstklassig service till privatpersoner via telefon och mail, främst via inkommande samtal men även utringande samtal till befintliga kunder ingår i arbetet. Din arbetsuppgift är att sälja sakförsäkringar genom att se kundens hela försäkringsbehov, analysera och föreslå lämpliga lösningar.

I arbetsuppgifterna som säljcoach kommer du att vara drivande i att utveckla vår försäljning genom att arbeta med:
  • Planering av kampanjer
  • Ta fram samtalslistor och underlag
  • Medlyssning av säljare
  • Uppföljning och analys av utfall
  • Planering av aktiviteter och erbjudanden tillsammans med våra samarbetspartners
  • Hitta nya samarbetspartners
Vem är du
Vi söker dig som har några års relevant erfarenhet inom försäkringsbranschen och är van att ha kundkontakt per telefon. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som säljcoach eller liknande, alternativt har du gedigen erfarenhet som försäkringssäljare och ser detta som nästa steg i din utveckling. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och är van användare av Officepaketet samt har arbetat i försäkringssystem förut. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för att du ska kunna besöka våra olika kontor.

Som person har du ett genuint intresse för människor och försäljning och vill hjälpa våra kunder på bästa sätt. Du har lätt för att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Vidare är du en positiv, engagerad och lyhörd person som är bra på att motivera dina kollegor. Du trivs med att arbeta under eget ansvar och drivs av att se resultat och att nå uttalade målsättningar, både självständigt och i grupp.

Hos oss är det viktigt att kunden får uppleva den genuina omtanke vi värnar om och att du samtidigt är lyhörd för kundens behov. Du är en prestigelös teamspelare som är bra på att prioritera och organisera ditt arbete. Vi uppskattar initiativtagare med idéer som förbättrar våra erbjudanden och arbetssätt!


Vi erbjuder

Hos Dina Försäkringar får du jobba i ett mindre försäkringsbolag med korta beslutsvägar i en miljö där vi värnar om omtanke om våra kunder och anställda.


Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Dina Försäkringar med Jerrie. Du ansöker på jerrie.se med bifogat CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 22 januari. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson på 0735-001387 eller sabina.svensson@jerrie.se. Facklig representant för Forena är Anders Andersson, telefon 0300 - 359 52. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett flertal försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Dina Försäkringar. Vi finns på flera platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet, nytänkande, nära och engagerade.