Administratör / Kundservicemedarbetare / Logistik

Administratör / Kundservicemedarbetare / Logistik

Vill du arbeta i en administrativ och kundnära tjänst inom logistik? Lockas du av att tillhöra ett team? Vi söker dig till en tjänst som administratör på ett väletablerat logistikföretag.

Om företagetFöretaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom bland annat fordonsindustrin och tillverkningsindustrin. Tjänsten är placerad på deras kontor i Vänersborg. De söker nu dig som vill vara en del av deras expansiva resa och som vill bidra till effektiva logistiska flöden och nöjda kunder. Som kundservicemedarbetare blir du en del av ett team som präglas av nära samarbete och god gemenskap. Denna tjänst är ett konsultuppdrag till hösten 2020, därefter finns goda chanser till förlängning.

ArbetsuppgifterSom administratör arbetar du med administration och kundservice kring transporter och leveranser. Du utför även kompletterande registreringar och rättningar av transporter och du arbetar med viss kundfakturering. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem, där du får ett ägandeskap för de ärenden som du hanterar. Som administratör har du flertalet interna och externa kontaktytor, däribland kunder, åkerier och det interna kundservicecentret. Här blir du en del av ett team med god sammanhållning och du erbjuds en gedigen introduktion.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom service
  • Du har en god dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du får ge god service till andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en dynamisk roll som innebär förändrade direktiv.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst åtta månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse (målsättning med start under januari)
Plats: Vänersborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, administration, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundtjänst, kundsupport, support, logistik, transport, heltid, konsult, Vänersborg
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.