Studerande PC-tekniker till InfoCare i Vänersborg!

Studerande PC-tekniker till InfoCare i Vänersborg!

Studerar du IT och söker ett meriterande extrajobb? Sitter du och funderar på hur du ska klara dig utan CSN en hel sommar? Då har vi lösningen för dig. Som fälttekniker på InfoCare har du möjlighet att anpassa din arbetstid efter ditt skolschema. Här erbjuds en varierande vardag där du får arbeta extra under skolterminen och heltid under sommaren. Låter det intressant? Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Infocares räkning en PC-tekniker som har ett allmänt IT-intresse och kunskap inom hårdvara. InfoCare levererar IT-tjänster för geografiskt spridda företag samt till bolag verksamma inom offentlig sektor. Några av de tjänster som InfoCare erbjuder innefattar installationer, på-platsen-service, support och leverans. InfoCare har ett nära partnerskap med tillverkare, outsourcingföretag, elektronikkedjor och återförsäljare. Då verksamheten är i behov av flexibla medarbetare som kan hoppa in vid arbetstoppar söker de nu en IT-intresserad student som förväntas arbeta ca 8 timmar i veckan.

Uppdraget är perfekt för dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Arbetet är väldigt flexibelt och du har möjlighet att anpassa vilken dag du ska arbeta beroende på hur ditt schema ser ut. Under sommaren kommer du gå från att arbeta 1 dag/veckan till att arbeta fulltid juni och juli + någon vecka in i augusti.

I teamet arbetar idag 3 tekniker som nu ska utökas med ytterligare en stjärna. Du kommer få en gedigen introduktion med kontinuerlig stöttning från mer seniora kollegor, allt för att du ska känna dig trygg i din nya roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfoCares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till gbg06@academicwork.se. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos InfoCare.

Arbetsuppgifter

Som PC-tekniker kommer du arbeta med installation, underhåll och reparation av hårdvara. Uppdraget kommer fokusera på att hjälpa InfoCare mot olika skolor runt om i Uddevalla kommun. Därför kan det hända att du får åka ut till kunden för att hämta datorer som sedan ska fixas på InfoCares kontor i Vänersborg. Under skolterminen kommer du utföra arbetsuppgifterna på InfoCares kontor för att under sommaren övergå till att utföra uppgifterna på plats hos kund (på skolorna).

Tjänsten passar dig som brinner för service och tycker om att arbeta med data och teknik. Hos InfoCare får du möjligheten att skaffa dig värdefull erfarenhet inom branschen och chansen att utvecklas professionellt hos Nordens största leverantör av support inom IT-infrastruktur.

Vi söker dig som
  • Studerar (inom relevant område) och har minst 1,5 år kvar av studierna.
  • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Har ett stort IT-intresse.
  • Har B-körkort.
  • Talar flytande svenska då det krävs för både extern och intern kommunkation.
Det är meriterande om du har tillgång till egen bil i tjänsten, och med detta tillkommer självklart milersättning.

Som person är du service-minded, prestigelös och flexibel. Du behöver också vara lösningsorienterad och ha mycket god social kompetens och alltid viljan att ge det lilla extra när du utför arbeten hos kund. Viljan att lära dig ny teknik samt nya arbetsuppgifter är önskvärt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid (1 dag/veckan)
  • Placering: Vänersborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. Vi har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vi levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster - både till företag och privatkunder. Vårt mål är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna till marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.