Hoppa till innehåll

Personlig Servicetekniker Volvo Car Vallentuna

Om du precis som vi tycker om när det hela tiden händer saker, att arbeta i ett bra team samt ha kundkontakt, så vill vi ha din ansökan!

Vi söker just nu en Personlig servicetekniker som kan bilar, har struktur och ordning och reda till vår anläggning i Vallentuna. Den stora skillnaden från en vanlig verkstad är att du som Personlig Servicetekniker hos sköter hela processen med kunden och bilen från bokning till utlämnande och uppföljning.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Personlig servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationsarbeten av Volvo personbilar, alltid med kunden i fokus. Arbetsuppgifterna innefattar service, reparationer och felsökning men även fakturering och inbokning av bilar med kunder. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och märkesstyrda system. Eftersom du bokar in alla dina kunder själv har du mycket kundkontakt och frihet i att lägga upp en effektiv dag.

Vem är du?

Du är serviceinriktad, social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att du är en person som är administrativt noggrann och bidrar till en god arbetsmiljö. Du är nyfiken och vill alltid prova nya saker och din personlighet bidrar till den unika lagkänsla som vi har inom Volvo Car Retail.

Vad kan du?
  • Du har yrkeserfarenhet som bilmekaniker/personlig servicetekniker
  • Du har en fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Tidigare jobbat med Volvo och systemet Tacdis är en stor fördel
  • Likaså är det meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • B-Körkort är ett krav.
Vi erbjuder
  • Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka.
  • En trygg och förmånlig anställning som omfattas både av kollektivavtal och generösa personalförmåner.
  • Ett företag som tror på mångfald. Du får arbeta med människor från alla möjliga typer av bakgrunder och med olika perspektiv.
  • En arbetsplats där du får vara med och bidra till att driva innovation, utveckla nya koncept och skapa en miljö där alla trivs och vill vara. Där idéer skapas och innovationskraften är påtaglig.
Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse samt med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med vår värdegrund. Volvo Car Retail strävar efter en så transparent process som möjligt och vi gör vårt bästa för att hålla alla kandidater uppdaterade på vad som händer.

Om Volvo Car Retail

Våra kunder är alltid på väg. Dygnet runt, året runt ser vi till att deras vardag fungerar. Vi erbjuder verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar från Volvo. Vi har över 800 medarbetare och 13 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping. Vår ambition är att ligga i absolut framkant och skapa framtidens hållbara mobilitetslösningar och på så sätt göra vardagen enklare för människor, oavsett vem man är.

Runt dig finns ett starkt och ansvarstagande team med bred kompetens och erfarenhet. Volvo Car Retail arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö och tillhandahåller ett dynamiskt arbete med goda möjligheter till utveckling, utbildning och ett flexibelt arbetsklimat där individuella skillnader värderas och respekteras.

Vill du vara med på resan? Välkommen till Volvo Car Retail!
Volvo Car Retail logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Volvo Car Retail är en del av Volvo Cars och erbjuder nya och begagnade bilar samt verkstad- och servicetjänster av Polestar och Volvo. Genom hållbara produkter, innovativa lösningar och laddade upplevelser vill Volvo Car Retail göra betydande skillnad varje dag för våra kunder, anställda, branschen i stort och generationer på väg. Och vi gör det tillsammans. Vi finns representerade på 16 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping samt består av ca 800 medarbetare.

Fler jobb från samma arbetsgivare