Hoppa till innehåll

Verksmaskinist till våra Asfaltverk - Gillinge (norr om Stockholm) & Björklinge (norr om Uppsala)

Veidekke Asfalt har vuxit kraftigt dom senaste åren och i vår resa framåt behöver vi förstärka med en verksmaskinist på vårt asfaltverk i Gillinge norr om Stockholm samt Björklinge norr om Uppsala.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att
producera asfalt, utföra div reparationer på asfaltverket samt att köra hjullastare. Det innebär även att du har kontakt med olika beställare och leverantörer.

Tjänsten innebär varierande arbetstider.

Kvalifikationer

Du får gärna ha erfarenhet/kunskap av denna typ av arbete alternativt vara intresserad av att lära dig detta yrke från grunden och växa in i rollen.

Du är en person som, precis som dina kollegor, värdesätter samarbete, ansvarstagande, flexibilitet och att ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder glada och trevliga arbetskamrater. Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med tydliga värderingar.
Veidekke Asfalt AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Om Veidekke Asfalt

Veidekke Asfalt är det stora, lilla företaget som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd, och hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det laget före jaget, för det är då vi människor växer och skapar bra resultat tillsammans.

Vi tillverkar, provar och lägger ut asfalt i Skåne,
Halland, Göteborg, Bohuslän och Stockholm. Asfalten tillverkas i våra moderna och miljövänliga asfaltverk och läggs ut av våra maskin- och handläggningslag.
Hela verksamheten präglas av en god gemenskap, yrkesstolthet och nybyggar-anda.
Vi är idag över 130 anställda, omsätter ca 500msek och ingår i
Veidekke-koncernen. HMS (Hälsa, miljö
och säkerhet), involvering och engagemang gentemot våra medarbetare och kunder genomsyrar hela verksamheten.

Rekrytering sker löpande. Vid
frågor om tjänsten kontakta Per Johansson på mejl per.johansson@veidekke.se eller telefon 073-053 49 29

Välkommen att skicka in din ansökan!

Om Veidekke koncernen

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar tillvara på människors olikheter. Vi bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 14,3 mdr SEK (2021).
https://www.veidekke.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga