Hoppa till innehåll
SEKA miljöteknik AB logotyp

Lagerpersonal/Chaufför/Kemist

SEKA Miljöteknik AB;s expandering fortsätter! Som ett led av det vill vi stärka upp teamet med en ny medarbetare. Tjänsten är tänkt som en kombinationstjänst som lagerpersonal och ADR-chaufför (sorteringskemistuppdrag kan förekomma). Fördelningen mellan rollerna kommer att beslutas utefter behovet i verksamheten. I tjänsten ingår att tillsammans med övrig lagerpersonal hålla god ordning och struktur över lager, se till att dagliga in- och utleveranser fungerar, ta hand om inkommande avfall genom avvägning och ifyllnad av godsdeklarationer. Allting enligt verksamhetens framtagna rutiner och instruktioner. I tjänsten ingår även att sköta externa hämtningar av farligt avfall med lastbil i enlighet med gällande transportlagstiftning för transport av farligt gods.

PERSONLIGHETSPROFIL

Vi ser att du som söker har en mycket god organisatorisk förmåga, är en social glädjespridare med nära till skratt, kan hantera stressiga situationer och därmed kan hantera många uppgifter samtidigt. Du har lätt för att interagera med olika människor. Du är snabb, lättlärd problemlösare, gillar tekniska och praktiska utmaningar, trivs med att både arbeta självständigt och samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du tar åt dig av dina misstag/brister och vänder det till en lärdom för framtiden.

Du har med stor fördel erfarenhet av avfallsbranschen (helst inom farligt avfall), grundläggande kännedom om miljölagstiftning och transporter av avfall (helst ADR-behörighet). Sorteringskemistuppdrag kan förekomma utefter tidigare erfarenheter och kompetens.

Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift samt har goda kommunikativa kunskaper i engelska språket (många av våra kunder kommunicerar på engelska).

Du har B-körkort (krav) samt ADR-behörighet (meriterande) och god körvana i Stockholms innerstad samt kranskommuner. C-körkort är meriterande då tjänsten kan utvecklas mot transporter med tung lastbil. Egen bil för resor till och från arbetet är nästan ett måste då våra lokaler ej nås enkelt med buss/tåg etc.ARBETSUPPGIFTER

Lagerarbete:

Att hålla god ordning och struktur över lager. Arbeta med daglig logistik för leveranser och transporter. Färdigställa kemikalieavfall i enlighet med gällande lagstiftning (ADR) inför transport till slutmottagare. Se till att arbetet utförs på ett säkert och ansvarsfullt sätt och i enlighet med verksamhetens gällande rutiner och instruktioner.

Chaufför/transport:

Transportera (samla in) avfall från externa kunder till verksamhetens mellanlager (i viss mån även klassificera och emballera kemiskt avfall). Fylla i godsdeklarationer (transportdokument), emballera avfall samt märka emballage enligt gällande regelverk, lastning och lossning.

Arbetsorders:

Fylla i, uppdatera och färdigställa arbetsorders/godsdeklarationer för transport av farligt gods i enlighet med lagstiftningen för transport av farligt gods samt verksamhetens rutiner och instruktioner. I detta ingår t.ex. vägning av inkommande avfall på lager.

Miljö/kvalitet:

Arbeta för att arbetet sker i enlighet med framtagna rutiner och instruktioner i SEKAs ledningssystem (miljö & kvalitet). Rapportera avvikelser (ärenden) och förbättringsåtgärder etc. till miljö & kvalitetsansvarig för SEKA Miljöteknik AB.

Administration:

Hantera, upprätta och fylla i godsdeklarationer och mottagningsintyg. Fylla i körjournaler etc.

Arbetstid:

Heltid 40tim/vecka. Övertid skall vara beordrad. Visst kvällsarbete eller helgarbete kan förekomma efter överenskommelse (enstaka uppdrag/år).

Allmänt:

Hålla en god kontakt med sina arbetskollegor. Finnas tillgänglig för hjälp och frågor från sina medarbetare. Respektera och underlätta andra kollegors arbete.

Liknande Jobb

SEKA miljöteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 mars 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEKA Miljöteknik AB grundades år 2000 och har kontor och lager i Vallentuna. Verksamheten är ett av Sveriges främsta inom insamling av farligt avfall, främst kemikalieavfall. Insamlingen sker från kommuner, regioner, industrier, verkstäder, universitet, privata företag etc.

Verksamheten har även en sida som innefattar miljörelaterade konsultuppdrag samt produkter för vattenrening.
Produktdelen är inriktad mot försäljning och utveckling av produkter för rening av dagvatten, grundvatten samt länshållningsvatten etc. För mer information om verksamheten i helhet, besök vår hemsida; www.sekamiljoteknik.se