Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Marie Eriksson
Email
Du blir budget- och resultatansvarig för DISAB-TELLA AB som tillverkar och säljer semi-mobila och stationära vakuumsystem inom transport och sanering av material för industrin.
Du har ett operativt chefsansvar för 25 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa nya affärsmöjligheter, leda genom andra och utveckla verksamheten.
Vi exporterar en stor del av våra produkter via våra internationella partner och OEM-kunder samt har direktförsäljning mot industrin.

Dina arbetsuppgifter:
 • Huvudfokuset i rollen är personalledning, kundkontakter och driva förändringsprocesser för att skapa tillväxt med fortsatt god lönsamhet.
 • Ansvara för att leda, motivera personalen i det dagliga arbetet mot konkreta affärsplaner och aktivitetsmål med kontinuerlig uppföljning.
 • Tillsammans med personalen identifiera och skapa nya affärsmöjlighetervia internationella partners och direktförsäljning i Norden, Europa och övriga världen.
 • Aktivt delta i försäljningsarbetet i nära samarbete med säljavdelningen.
 • Räkna med 50 resdagar/år.
 • Du rapporterar till VD och ingår i koncernens ledningsgrupp. Kontor och produktion ligger i Vallentuna norr om Stockholm där du är placerad.
Din bakgrund/personlighet:
 • Innehaft en chefsroll inom industrin med fokus på ledarskap och försäljning med ansvar för budget, resultat och personal.
 • Erfarenhet av internationell maskin- och projektförsäljning mot industrin.
 • Kunna uppvisa resultat från att ha utvecklat en verksamhet framgångsrikt och genomfört förändringsprocesser.
 • Du är en driven affärsman med fokus på kunder, affärsutveckling och ekonomisk uppföljning.
 • Ditt tydliga ledarskap och engagemang har gjort dig lyckosam såväl ute hos kunder såsom hos dina medarbetare.
 • DISAB-TELLA arbetar i affärssystemet Pyramid. Du har goda IT-kunskaper. Koncernspråket är engelska.
 • Resultatinriktad, operativ, kommunikativ, personalorienterad och strukturerad är några egenskaper vi värderar högt hos dig som person. Du gillar utmaningar.
Vi erbjuder:
 • Du får vara med och sätta din prägel på DISAB-TELLA genom att bidra med dina professionella kunskaper om ledarskap och försäljning i vår pågående förändringsprocess.
 • DISAB-TELLA värnar om att personal ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och dynamiska personlighet blir du en god förebild för företaget.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.

Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord: VD, CEO, COO, Country Manager, exportchef, Export Manager, Area Sales Manager, försäljningsdirektör, Sales Manager, försäljningschef, platschef, platsansvarig, filialchef, chef, vakuumteknik, vakuumsystem, vakuum, ventilation, pneumatik, processindustri, bygg, värme, industri
Rekryteringsmäklaren i Norden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 dec. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DISAB är ett ledande tillverkningsföretag för mobila, semi-mobila och stationära vakuumsystem för den industriella marknaden. Sedan 1976 har företaget erbjudit sina kunder förstklassiga produkter och tjänster. Nyckeln till framgång har hela tiden varit att kombinera kunskap och erfarenhet med att ta fram tillförlitliga produkter och system med en hög teknisk prestanda. Idag är DISAB en global koncern där kunden står i centrum. DISAB erbjuder kostnadseffektiva lösningar för industrin vars produktion använder sig av vått eller torrt material och kan ha problem med materialspill, dammbindning, avfallshantering och/eller återvinning av material.

DISAB-TELLA ingår i DISAB-koncernen och har sin produktion och försäljning i Vallentuna. Här tillverkar och säljer man semi-mobila och stationära vakuumsystem och hittills har företaget sålt och installerat fler än 4 500 vakuumsystem till industrier runt om i världen. Några av kunderna återfinns i branscher såsom cement & betong, stål & gjuteri, bulkgods & mineral, pappers & massa samt energi.
http://www.rekryteringsmaklaren.se

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga