Hoppa till innehåll
Olsbergs Electronics AB logotyp

Elektronikmontörer till Vallentuna

Vi fortsätter att expandera och söker nu elektronikmontörer med fingerfärdighet, tålamod och kvalitetskänsla.

Som montör på Olsbergs så kommer du att arbeta med montering, test och kvalitetskontroller av våra produkter. Det är varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med flertalet moment, alltifrån handarbete till datorstödd tillverkning, i färdigställandet av produkterna.

Du kommer att ingå i ett team med varierande ålder och med lika många tjejer som killar. Teamet präglas av god sammanhållning och gemenskap där alla arbetar tillsammans med liknande uppgifter.

Kvalifikationer

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av just elektronikmontering - den får du hos oss, men fingerfärdighet och lite envishet är en bra grund att stå på. Vi kommer att internutbilda dig samt ge dig en god produktkännedom och kunskap kring arbetsuppgifterna.

Är du är ung och nyligen klar med skolan?
Vi ser det som en stor möjlighet och fäster hellre vikt vid förmågan att vilja lära sig nya saker än mångårig tidigare erfarenhet.

Våra produkter används i en tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora. Därför ställer vi höga krav på engagemang och noggrannhet.

Olsbergs erbjuder dig

Som montör hos Olsbergs får du möjlighet att arbeta med varierande uppgifter tillsammans med kollegorna.
Vi tror att du kommer växa in i rollen där vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få rätt stöd för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Du blir en del av en gemenskap där du kommer att få möjlighet att jobba i tätt samarbete med kollegorna i ditt team. Olsbergs är beläget ett stenkast från Vallentuna centrum i området Fågelsången.

Kontakt

Om du är intresserad av möjligheterna hos Olsbergs eller har några funderingar, kontakta:
John Fröde
rekrytering@olsbergs.se

Vi beaktar ansökningar löpande och ser fram emot att höra från dig.
Senaste ansökningsdag: 20 April 2023.
Mer info
Kontaktperson
John Fröde
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar radiostyrda elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare världen över.

Det finns mer än 30 000 system installerade. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Vallentuna och Eksjö för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system

Liknande jobb