Fordonstestare - Har du intresse för fordonsbranschen?

Fordonstestare - Har du intresse för fordonsbranschen?

Trivs du med ett högt tryck i vardagen och känner dig redo att prova nya utmaningar? Hos oss blir du en del av ett stabilt, driftigt och globalt företag.

Vi söker nu biltestare!

OM TJÄNSTEN

Du kommer att testa och provköra leasingbilar inför värdering och försäljning. Genom en okulär besiktning bestämmer du vilket skick ett fordon befinner sig i och dokumenterar eventuella skador och brister.

För oss är kundnöjdheten i fokus och du har en mycket viktigt roll i det arbetet. Du kommer dagligen ge service till våra kunder och säkerställer att de både är nöjda med våra produkter och tjänster, men också ser oss som deras framtida leverantör av besiktningstjänster.

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och att du drivs av att göra ett bra jobb i samverkan med dina kollegor. Arbetet sker under hela dagen, från morgon till kväll och även på helger vilket innebär att du kommer att arbeta på varierande arbetstider.

Trivs du med ovan? Då kommer du passa bra in i vårt gäng!

VÅRA ÖNSKEMÅL OM DIG

Du har tidigare erfarenhet från branschen eller är intresserad av fordon. Du trivs med mycket kundkontakt och vill gärna leverera det lilla extra!

Ett krav är att du har B-körkort för manuell - samt automatbil. Du har även slutförd gymnasieutbildning.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna och externa utbildningar kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och kompetenta ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

Vi erbjuder dig:
  • bra lön- och anställningsvillkor
  • arbetstidsförkortning
  • möjlighet till bonus
  • kollektivavtalad tjänstepension
  • friskvårdsbidrag
Som medarbetare hos oss möter du en stor del av Sveriges fordonsägare och vi ser gärna att den mångfalden speglas på våra stationer runt om i Sverige. En varierad ålders- och könsfördelning, samt etnisk- och kulturell mångfald bidrar till att öka vår kundservice.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

DEKRA växer och behöver mer kompetent personal över hela Sverige. Om du är rätt person att vara med på vår fortsätta framgångsresa, sök tjänsten!

Vid frågor om tjänsten kontakta Sandra Hägerth, tfn 0104553076

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dekra-industrial.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Global partner for a safe world

Vad kan du göra för din egen och andras säkerhet? Påminna kollegan att sätta på sig hjälmen, använda bilbarnstolar till barnen, sätta upp brandvarnare hemma. Mycket kan du göra själv, men ibland behövs hjälp. DEKRA är ett företag som bara arbetar med säkerhetsrelaterade tjänster för att göra världen lite säkrare, på vägen, på arbetet och i hemmet.

DEKRA leder utvecklingen inom oberoende besiktning, provning och certifiering med verksamhet världen över, inom de flesta branscher. I Sverige är DEKRA verksamma på 28 orter med ett och samma mål. Att du alltid ska vara på den säkra sidan.