Linjetekniker sökes till Paragon Nordic!

Linjetekniker sökes till Paragon Nordic!

Är du en noggrann och lösningsorienterad person som har en god känsla för kvalité? Vi har rollen för dig! Hos Paragon Nordic blir du en del av ett härligt team som genomsyras av en positiv stämning samtidigt som man får jobba med varierande arbetsuppgifter på produktionslinjen.



Arbetsuppgifter

I rollen som linjetekniker kommer du bland annat vara med och överse maskinerna under produktion och byta ut maskinernas rörliga delar för att passa utefter den produkt som ska produceras. Det sker genom samarbete med personalen på linjen och genom att noggrant följa instruktioner för den specifika produkten. Du som ansöker om tjänsten bör vara väldigt noggrann och ha en god känsla för kvalité men även vara lättlärd och familjär med verktyg.



Kvalifikationer
Vi söker dig som är
  • Har goda kunskaper i svenska
  • Är noggrann och duktig på att följa instruktioner
  • Är lättlärd och familjär med verktyg.
Det är starkt meriterande om du:
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom produktionsindustrin
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Vallentuna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se