Innesäljare/Uthyrare till Vallentuna / Åkersberga

Innesäljare/Uthyrare till Vallentuna / Åkersberga

Innesäljare/Uthyrare till Vallentuna / Åkersberga

Om tjänsten

Som uthyrare/innesäljare hos YRC hyr ut våra produkter men du är främst den som bygger relationer med våra kunder. Din roll är bred och du är den som ser kundens behov och bemöter dem. Du upprättar avtal, skriver offerter och order samt ser till att upprätthålla YRCs höga service genom hela processen.

Du är den som vägleder kunden till rätt utrustning för jobbet. Du ansvarar tillsammans med dina kolleger för att kundens resa från beställning och leverans till återlämning av hyrda produkter flyter smidigt. Det innebär att ta beställningar, boka leveranser, besiktning vid återlämning samt uppföljning av beställningar och leveranser. Du ansvarar också för att butiken är i gott skick och påfylld. På YRC hjälps vi åt och laget går alltid före jaget – du behöver därför vara öppen för att stärka upp på andra avdelningar vid behov.

Du är den som säkerställer att det ska vara enkelt att hyra maskin hos YRC

Vem är du?

För att trivas i den här rollen tror vi att du är tekniskt lagd och intresserad av våra produkter. Tidigare erfarenhet inom branschen är givetvis mycket meriterande.
Du gillar att ge service och ser värdet av att bygga långsiktiga kundrelationer.
För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att samarbeta och har vana av att jobba med många kontaktytor, troligen från tidigare roller som innesäljare, kundmottagare eller inom kundservice. Du kan konsten att kombinera flexibilitet gentemot kunden med noggrannhet i det administrativa och du har lätt för att se hur du ska prioritera ditt arbete.

Krav

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - gärna i maskinbranschen.
Körkort med behörighet B som lägst. Mycket meriterande med högre behörighet.
God datorvana och erfarenhet av order/affärssystem.
Språk Svenska / Engelska (läs, skrift och tal)
Mer info
Kontaktperson Håkan Söderström
Telefon 070-7288266
Email Mejla Håkan Söderström
Område Vallentuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.yrc.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om YRC

YRC Rental etablerades 2014 och har sedan dess vuxit i snabb takt. Vi har idag fyra depåer i Vallentuna, Åkersberga, Upplands Väsby och Stockholm City. YRCs verksamhet lutar sig på två ben – uthyrning och försäljning. YRC säkerställer att deras kunder får rätt maskin efter behov genom ett brett utbud, ett stort kunnande, snabb leverans och precision med egna bilar samt engagerad service och förståelse för kundens behov. Detta gör vi genom uthyrning samt försäljning i butikerna.

På YRC jobbar vi efter 3 värdeord - Engagemang, Kundfokus och Enkelhet.

Vi är engagerade i våra kunders behov och utmaningar. Vi säger inte nej utan var, när hur?
Allt YRC gör är för kunden. Vi har ett brett utbud för att tillgodose våra kunders alla behov. Det vi inte har ser vi till att få fram. Vi har egna bilar för leveranser och vi löser kundens hela problem. YRCs främsta ledord och huvudbudskap är att det ska vara enkelt att hyra maskin. För oss betyder enkelheten att alla delar i en uthyrning är enkel – allt från första kontakt, beställning och leverans till återlämning samt administration och ekonomi.