Vi söker framtiden lärare i SV/NO som brinner för skolutveckling till Hagaskolan

Vi söker framtiden lärare i SV/NO som brinner för skolutveckling till Hagaskolan

Vi söker framtiden lärare i SV/NO som brinner för skolutveckling till Hagaskolan. Du har ett salutogent synsätt och mod och kunskap att omsätta dina idéer till handling. På vår skola får du som lärare möjligheten att tillsammans med kunniga kollegor vara med att utveckla en skola i världsklass!

Om Hagaskolan

Hagaskolan är kommunal grundskola för elever i åk F-9 med ca 750 elever och 90 skickliga medarbetare. Vi har nya, trivsamma och ändamålsenliga lokaler och en fin skolgård som bjuder till lek, rörelse och lärande. Skolan är belägen nära Vallentuna centrum med naturen inpå knuten.

På Hagaskolan har vi fokus på att lägga grunden för ett livslångt lärande och att varje elev ges möjligheten att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi värdesätter det kollegiala lärandet högt och är måna om att skapa en god arbetsplats för alla elever och medarbetare. Vi är stolta över vår skola och det ambitiösa arbete som bedrivs här.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för undervisning i SV och NO för elever på mellanstadiet samt är mentor för en klass i åk 6. Du arbetar aktivt för att utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor. I ditt klassrum får alla eleverna möjligheten att lyckas och visa sina kunskaper på många olika sätt. Du samarbetar och skapar goda relationer med personal, vårdnadshavare och externa instanser för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som;
  • Du är legitimerad lärare och behörig i SV och NO
  • Du har goda kunskaper om grundskolans styrdokument.
  • Du har erfarenhet av och förmågan att skapa goda relationer och gott samarbete med elever, vårdnadshavare, kollegor och externa aktörer.
  • Du har några års erfarenhet som lärare och mentor på mellanstadiet.
Personliga egenskaper
  • Du ser utveckling och förbättring som en självklar del av arbetet.
  • Du har ett engagerat och inkluderande arbetssätt.
  • Du tar egna initiativ för att utveckla verksamheten så att det gagnar elevernas kunskapsutveckling.
  • Du har ett hälsofrämjande, salutogent förhållningssätt och ser möjligheter i stället för svårigheter.
  • Du brinner för ditt yrke och vill dela med dig av dina kunskaper.
  • Du tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och tycker om att arbeta i team.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Är du den vi letar efter? Du är välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev och CV senast den 24 november 2019. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden har gått ut.
Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

I Vallentuna finns tio grundskolor, en grundsärskola, ett tjugotal förskolor/familjedaghem, en gymnasieskola samt en kulturskola i kommunal regi. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och i vår verksamhet har vi ca 5 500 barn. Som medarbetare inom barn- och ungdomsförvaltningen har du förtroendet att själv lägga upp ditt arbete och utveckla din roll med stöd från närmsta chef.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb - här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VALLENTUNA KOMMUN
Hemsida https://www.vallentuna.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (39 dagar kvar)