Vallentuna behöver sjuksköterskeförstärkning

Vallentuna behöver sjuksköterskeförstärkning

Värdesätter du balans mellan arbete och fritid då är detta en tjänst för just dig.
Vi är ett tvärprofessionellt team med olika kompetenser. Hos oss ges möjlighet att planera sin egen dag, genomföra och följa upp arbetet.
Vi som arbetar i organisationen är i varierande åldrar, både män och kvinnor. Vi har många roliga skratt vid lunchbordet. Vill du vara en del av vårt team? Då kan du vara rätt person för oss.

Vallentuna kommuns Hälso-och sjukvårdsorganisation är en egen verksamhet för all legitimerad personal inom kommunen. Vi sitter tillsammans i ljusa och trevliga lokaler i centrala Vallentuna.
Hälso- och sjukvårdsorganisationen ansvarar för hälso-och sjukvård i Vallentuna kommun dygnet runt, året runt. Vi ansvarar för sjukvården på kommunens båda äldreboenden, Korallen och Väsbygården, LSS-boenden och dagliga verksamheter samt socialpsykiatrin.
Dagtid finns omvårdnadsansvariga sjuksköterskor i tjänst. Jourtid har vi eget team med nattsjuksköterskor som bemannar. Vi arbetar i team och hjälps åt över gränserna och flexibiliitet är ett krav i vår organisation samt även vår styrka.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska har du omvårdnadsansvar för boende på avdelningar på något av våra äldreboenden. Att arbeta hos oss innebär att du har ett självständigt, rörligt och omväxlande arbete. Arbetet innebär akuta och planerade insatser samt handledning av personal på boendet.

Kvalifikationer
  • Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet av akutvård samt gärna geriatrik
  • God datavana
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift
  • B-körkort
Personliga egenskaper
  • Lösningsfokuserad
  • Självständig
  • Samarbetsförmåga
  • Tydlig
  • Lyhörd
  • Bidrar med en positiv anda i verksamheten
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Information

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning kan diskuteras angående heltid alt deltid.

För ytterligare information kontakta:

Carina Westerberg, enhetschef, tfn 08-587 848 95, carina.westerberg@vallentuna.se
Kristina Mårtensson, enhetschef tfn 08-587 863 73, kristina.martensson@vallentuna.se

Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb

Skicka din ansökan senast den 2020-01-31. Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi tar inte emot ansökningar eller intresseanmälningar via e-post. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings-och rekrytering eller liknande i samband med denna annons.

Välkommen med din ansökan!

Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

Socialförvaltningen består av cirka 500 medarbetare med uppdraget att arbeta förebyggande och stödjande inom så väl socialtjänst som vård och omsorg. Verksamheten består av trygga arbetsgrupper med hjälpsamma kollegor och stöttande chef. Inom Socialförvaltningen har du som medarbetare stor frihet och förtroende att utöva ditt arbete samt möjligheten att utveckla din roll.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb - här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vallentuna.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)