Timvikarier till Hagaskolan

Timvikarier till Hagaskolan

Vilka är vi?

Hagaskolan kommer att vara en F-9 skola med ca 800 elever och ca 80 skickliga medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med kompetenta och erfarna medarbetare i ett arbetslag. Du bidrar med positiv kraft och är med i skolans utveckling. Du kommer att medverka både i skolan under lektionstid och på fritids.

Kvalifikationer
  • Meriterande om du har erfarenhet från skola/fritids
  • Gymnasium gärna med inriktning mot barn och fritid.Personliga egenskaper
  • Flexibel
  • Gillar utmaningar
  • Vågar och vill bidra till ett nytänk om dagens skola och fritids är välkommen att söka tjänst hos oss.
  • Tjänsten är som timvikarie. Tillträde snarast. Alla som arbetar med barn och ungdomar i kommunen ska lämna registerutdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister
  • Vår värdegrund vilar på tre ord: engagemang, allas lika värde och utveckling.
Information

Ormstaskolan/Hagaskolan är en härlig arbetsplats med god stämning och ett mycket gott samarbetsklimat. Vi är stolta över vår skola och det ambitiösa arbete som bedrivs här. Skolan präglas av goda relationer, kompetensutbyte samt kollegiala stöd- och ledningsfunktioner, det som vi kallar Ormstaandan. Vi söker dig som kan bidra med ny kompetens och som skulle trivas med ovanstående arbetsmiljö och värdegrund samt ser fram emot spännande utmaningar.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Sara Mansnerus tel:08/58784824

Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb.

Tjänsten är som timvikare vid behov

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna registerutdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister

Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

I Vallentuna finns tio grundskolor, en grundsärskola, ett tjugotal förskolor/familjedaghem, en gymnasieskola samt en kulturskola i kommunal regi. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och i vår verksamhet har vi ca 5 500 barn. Som medarbetare inom barn- och ungdomsförvaltningen har du förtroendet att själv lägga upp ditt arbete och utveckla din roll med stöd från närmsta chef.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb - här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Vikariat
Hemsida https://www.vallentuna.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)