Timvikarier sökes till grundsärskola i Vallentuna

Timvikarier sökes till grundsärskola i Vallentuna

Vi söker timvikarier med intresse för specialpedagogik som tar initiativ och vill lära nytt. På vår skola får du möjligheten att tillsammans med kunniga kollegor vara med att utveckla en skola i världsklass.

Olympiaskolan är en kommunal grundsärskola för elever i åk F-9. Vi har nya och trivsamma lokaler och en fin skolgård. Skolan är belägen bredvid Rosendalsskolan, ca 10 minuters promenad till Vallentuna Centrum med naturen inpå knuten.

Vårt mål är att eleverna ska känna trygghet, ta ansvar, kunna samarbeta och få möjligheten att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Du är har ett stort intresse för arbete med barn och ungdomar och du vill bidra till Olympiaskolans verksamhet genom initiativtagande och samverkan. Du har höga förväntningar på elevens förmåga att utvecklas och du fångar och stimulerar deras nyfikenhet och intresse. Du skapar goda relationer till dina elever och du är lyhörd till varje elevs förutsättningar och behov.

Du tycker det är viktigt att trivas på jobbet och tycker om att få utvecklas och lära dig nya saker. Du har full fokus på uppdraget och sätter elevernas bästa i centrum.

Kvalifikationer
  • Kunskap om grundsärskolans och fritidshemmets verksamhet är meriterande.
  • Kunskap om stödtecken är meriterande.
  • Arbetet kan delvis innebära hög fysisk ansträngning och du ska kunna bada med eleverna.
Personliga egenskaper
  • Nyfiken
  • Flexibel
  • Öppen för nya arbetssätt
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Information

Tjänsten är en timanställning vilket innebär att du får uppdrag när verksamheten har behov, det finns ingen garanti för antal timmar per vecka.

Du är välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev och CV senast den 31 januari 2020. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post, sök längst ner på sidan. Rekryteringen kommer att pågå fortlöpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare info kontakta Sofia Eliasson, verksamhetssamordnare, telefon 08-587 849 58.

Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna registerutdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

I Vallentuna finns tio grundskolor, en grundsärskola, ett tjugotal förskolor/familjedaghem, en gymnasieskola samt en kulturskola i kommunal regi. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och i vår verksamhet har vi ca 5 500 barn. Som medarbetare inom barn- och ungdomsförvaltningen har du förtroendet att själv lägga upp ditt arbete och utveckla din roll med stöd från närmsta chef.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb - här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.vallentuna.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)