Sommarjobb på Vallentuna kommuns hemtjänst

Sommarjobb på Vallentuna kommuns hemtjänst

Vill du vara en del av ett team som gör skillnad i vardagen? Som hjälper och stöttar de som har behov av en hjälpande hand. Då kan det här vara jobbet för dig. Nu finns möjligheten att söka sommarjobb hos oss på Vallentuna kommuns hemtjänst!

Vi är både män och kvinnor som arbetar på Vallentuna kommuns hemtjänst. Idagsläget har vi störst behov av kvinnliga sommarvikarier. Detta pga att våra kunder har rätt att välja om man vill få hjälp av en man eller kvinna vid intimhygien.

Vi söker sommarvikarier som kan jobba dag och kvällstid samt helger. Du behöver kunna arbeta minst 4 veckor under perioden 15 juni till 9 augusti.

Om du tycker om att arbeta med människor och vill ha ett givande arbete är detta något för dig. Att arbeta i hemtjänsten är flexibelt och meningsfullt. Att hjälpa människor är både givande och stimulerande. Du arbetar både självständigt så väl som i grupp.

Arbetsuppgifter
Vi hjälper våra kunder i deras hem med allt från personlig omvårdnad till diverse hushållsgöromål. Du som vikarie får en bra introduktion i både praktiskt och teoretiskt arbete. Du gör din introduktion tillsammans med en ordinarie personal ute hos våra kunder och ni kommer även att gå igenom våra rutiner tillsammans.

Kvalifikationer
För att arbeta i hemtjänsten krävs att du:
  • är intresserad av människor
  • är lyhörd och ansvarstagande
  • är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor
  • har mycket god svenska i både tal och skrift
  • har en viss datavana
Erfarenhet av vårdyrket och körkort för bil är ett plus.

Information
Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Vi tillämpar individuell lönesättning.
För att kunna arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vallentuna kommun använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen.

Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2020.

För ytterligare info kontakta:

Bilgrupperna:

Sara Kerslow Enhetschef, tel. 08-587 855 95

Yvonne Larpes Enhetschef, tel. 08-587 864 27

Centrala grupperna:

Regina Bergengren Enhetschef, tel. 08-587 854 74

Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

Socialförvaltningen består av cirka 500 medarbetare med uppdraget att arbeta förebyggande och stödjande inom så väl socialtjänst som vård och omsorg. Verksamheten består av trygga arbetsgrupper med hjälpsamma kollegor och stöttande chef. Inom Socialförvaltningen har du som medarbetare stor frihet och förtroende att utöva ditt arbete samt möjligheten att utveckla din roll.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb - här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Undersköterska
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida https://www.vallentuna.se/
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (19 dagar kvar)