Lovisedalsskolan söker timvikarier

Lovisedalsskolan söker timvikarier

Lovisedalsskolan söker timvikarier skola, skolbarnsomsorg

Lovisedalsskolan är belägen i Vallentunas centrala delar med goda pendlingsmöjligheter och ligger i ett villaområde nära skogen. På skolan finns ca 660 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Skolans lokaler är trevliga och ljusa. Välkommen att besöka vår hemsida för mer info: www.skolor.vallentuna.se/lovisedal

Vi är ett glatt gäng med stort intresse för barn och pedagogik som vill arbeta med dig som
  • är positiv, engagerad och flexibel
  • har lätt för att samarbeta
  • är intresserad av att arbeta med inlärning på ett lekfullt sätt
Kvalifikationer
  • Meriterande om du har erfarenhet från skola/fritids
  • Gymnasium gärna med inriktning mot barn och fritid.
Tjänsten.
Vi söker dig dom vill arbeta som timvikarie i vårt fritidshem samt grundskola år F-9. Du kanske studerar eller av annan anledning har tid över. Vi behöver dig allt från några timmar per dag till hela veckor. Som vikarie hos oss har du ett nära samarbete med enhetens pedagoger.

Välkommen med din ansökan
Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.vallentuna.se, senast 2020-02-29. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post.

Begär utdrag ur belastningsregistret
För dig som erbjuds anställning eller praktik inom barnomsorg och skola, HVB-hem eller åt barn med funktionshinder (LSS).

Vill du veta mer om tjänsterna

Kontakta

Felicia de Beer
vikariesamordnare

08 - 587 853 94

Felicia.debeer@vallentuna.se

Mer information och fackliga representanter hittar du på http://www.vallentuna.se under Sök lediga jobb

Vi undanber oss rekryteringshjälp!

Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

I Vallentuna finns tio grundskolor, en grundsärskola, ett tjugotal förskolor/familjedaghem, en gymnasieskola samt en kulturskola i kommunal regi. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och i vår verksamhet har vi ca 5 500 barn. Som medarbetare inom barn- och ungdomsförvaltningen har du förtroendet att själv lägga upp ditt arbete och utveckla din roll med stöd från närmsta chef.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb - här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Vikariat
Hemsida https://www.vallentuna.se/
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (5 dagar kvar)