Lovisedalsskolan söker lärare i grundskolan åk 6-9 engelska/franska

Lovisedalsskolan söker lärare i grundskolan åk 6-9 engelska/franska

Lovisedalsskolan söker lärare i grundskolan åk 6-9 engelska/franska

Är du en dedikerad lärare i engelska och franska som brinner för elevens bästa? Nu finns det möjlighet för dig att arbeta på en attraktiv skola där vi arbetar efter visionen; med barnet och eleven i centrum - mot Kunskap, Utveckling och Lärande.

På Lovisedalsskolan har vi en ledarfilosofi som lyfter fram mod, att våga ta och äga sina beslut. Vi tror på att alla kan ta ansvar och vågar ha höga förväntningar på varandra och förtroende för varandras förmåga.

Lovisedalsskolan ligger i ett villaområde nära skogen i Vallentunas centrala delar med goda pendlingsmöjligheter, närhet till bibliotek, simhall och grönområden. På skolan finns ca 670 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Skolans lokaler är trevliga och ljusa.

Välkommen att besöka vår hemsida för mer info: www.skolor.vallentuna.se/lovisedal

Arbetsuppgifter

Just nu söker vår skola lärare i åk 6-9 med bred behörighet men framförallt förtrogen med undervisning i engelska och franska. I ditt arbete kommer du vara en förebild för barn och ungdomar i din omgivning.. En viktig uppgift i din roll som lärare är att skapa intresse och nyfikenhet bland eleverna. För dig är arbetet som lärare det viktigaste jobbet som finns och det är självklart att eleven står i centrum och utvecklas i den dagliga undervisningen. I ditt arbete lyckas du göra eleverna delaktiga i undervisningen samtidigt som de arbetar resultatinriktat. I ditt klassrum får alla eleverna möjligheten att lyckas och visa sina kunskaper på många olika sätt. Som lärare är du väl förtrogen med läroplanen samt bedömningsarbetet. Du har kompetensen att använda och handleda andra i arbetet med digitala verktyg. Våra elever arbetar med iPads i alla årskurser.

Kvalifikationer
  • Du är van att arbeta med digitala verktyg och vet hur dessa kan utveckla eleven i dess vardag
  • Vi ser helst att du är behörig lärare, alternativt väl dokumenterad erfarenhet
Personliga egenskaper
  • Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas i din yrkesroll.
  • Vidare ser vi att du är nyfiken och öppen för nya arbetssätt samt tar fortlöpande del av aktuell forskning.
  • I ditt arbete med eleverna syns det tydligt att du tror på deras förmåga att utvecklas och kan få eleverna att känna glädje i lärandet.
  • Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Information

Tjänsten har en omfattning på 100% tillsvidareanställning tillträde 2020-08-12 Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev och CV senast 2020-06-28.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vallentuna kommun använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen.

För mer info kontakta; Ulrika Trapp-Huld Biträdande rektor 08 -587 849 60. ulrika.trapphuld@vallentuna.se

Mer information och fackliga representanter hittar du på http://www.vallentuna.se under Sök lediga jobb

Begär utdrag ur belastningsregistret
För dig som erbjuds anställning eller praktik inom barnomsorg och skola, HVB-hem eller åt barn med funktionshinder (LSS).

Vi undanber oss rekryteringshjälp!

Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

I Vallentuna finns nio grundskolor inkl en grundsärskola, elva förskolor inkl en språkförskola, en gymnasieskola samt en kulturskola i kommunal regi.

Vallentuna kommun vågar testa. Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb - här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!

I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Mer info
Kontaktperson Vallentuna kommun
Telefon 08-587 850 00
Område Vallentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vallentuna.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2020 (34 dagar kvar)